sobota, 24 marca 2018

Namestitev faltsevy strehe

  Namestitev faltsevy strehe

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Namestitev faltsevy strehe

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.
  Namestitev faltsevy strehe

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.

Navodila za montažo faltsevoy streho

Streha se lahko montira tako na ravno trdno podlago kot tudi na posebej izdelane zabojnike. Da se slike ne upognejo in oslabijo šiva, je treba opraviti mrežo ob upoštevanju razdalje načrtovalnega koraka. Trdna podlaga se uporablja za kompleksne strukture streh ali na mestih previs ali projekcij.
  Namestitev faltsevy strehe

Namestitev faltsevy strehe

V razvrstitvi sodobnih strešnih materialov zložena streha zavzema enega od vodilnih položajev. Takšna priljubljenost je posledica visoke zanesljivosti in estetike te vrste premaza.
  Namestitev faltsevy strehe

Pripravljalna dela pri montaži zložene strehe

Za postavitev zložljivega pokrova potrebujemo naslednja orodja in potrošni material: žico, nohte, kljuke, vijake, kovinske delavke in lesena kladiva, merilna orodja, kovinske škarje. Če je načrtovana namestitev prevlečenega zložljivega strešnega tipa, so potrebni posebni stroji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty