niedziela, 18 marca 2018

Gradnja 5-nadstropne hiše

  Gradnja 5-nadstropne hiše

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Gradnja 5-nadstropne hiše

Volumetrično povečanje v hiši po metodi armiranih betonskih polic

Stanje zadeve

1. Pomemben del stanovanjskih zgradb trenutno sestavljajo stare zgradbe, ki ne izpolnjujejo potrebnih življenjskih potreb. Njihov videz, različna okna, štrlečimi balkoni in loggiami, nadstropja prvega nadstropja ne izpolnjujejo sodobnih arhitekturnih zahtev, ustvarjajo sivo, grdo videz. Nekoč so bili zgrajeni na najboljših delih mesta in trenutno se nahajajo na območjih z razvito infrastrukturo in oblikujejo cestne povezave. Rekonstrukcija takšnih hiš je pomembna in potrebna stvar.
  Gradnja 5-nadstropne hiše

Mnenje "Aktivno državljanstvo"

Predpostavlja se, da se bo v maju - juliju začela anketa prebivalcev o vključitvi hiš na končnem seznamu za obnovo, je dejal predstavnik županskega urada. Uradniki obljubljajo, da bo imel vsakdo časa sodelovati pri glasovanju: prebivalci petih zgradb, vključeni v predhodni seznam, bodo prejeli obvestila s ponudbami za sodelovanje v anketi. "Obstajajo vsi načini vznemirjenja - vizualni, telefonski klici, obvoznice v stanovanju", obljublja pisarniški delavec župana. Do 20. maja bo izdelana podrobna navodila za obveščanje, on ve. Enaka raziskava za vsako hišo traja en ali dva meseca.

Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja

Dvignite oglas zdaj

Oglas se dvigne na prvo mesto v rubriki (oglasi s statusom »Priloženi« in novi, objavljeni po vzponu), ki se postopno spuščajo, ko pridejo nova obvestila. Izraz za dajanje oglasa se samodejno podaljša za en mesec od trenutnega dne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty