niedziela, 18 marca 2018

Koliko je gradnja trgovskega centra

  Koliko je gradnja trgovskega centra

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Koliko je gradnja trgovskega centra

Opredelitev glavnih vidikov poslovnega načrta za izgradnjo nakupovalnega in pisarniškega centra

Za pripravo poslovnega načrta za poslovni center boste morali opraviti temeljito analizo strukture, obsega in razvojnih trendov na trgu pisarniških prostorov. Poslovni načrt mora vsebovati vse potrebne podatke o vrstah poslovnih stavb, glavnih tržnih segmentih in podobno.
  Koliko je gradnja trgovskega centra

Značilnosti urbanističnega načrtovanja v Moskvi

Urbano načrtovanje v Moskvi je treba izvajati v skladu z vsemi zahtevami. Obnova starih mest in gradnja sodobnih novih povzroči skupna želja po izboljšanju in skladnosti z določenim materialnim in kulturnim nivojem države.
  Koliko je gradnja trgovskega centra

Gradnja trgovskega centra na ključ

Če želite zgraditi lasten poslovni center, morate posebno pozornost nameniti načinu njegove gradnje, saj mora vlagati v najmanj časa in denarja, da ne bi odložil razvoja poslovanja. Poleg tega gradnja nakupovalnega centra vključuje gradnjo velike in kompleksne zgradbe, zato mora gradnja strogo upoštevati vse sanitarne in higienske standarde, ki se dobavljajo komercialnim obratom.
  Koliko je gradnja trgovskega centra

"Hoff" in "Lenta" na Daurskaya

Kazan nujno potrebuje nakupovalna središča. Zato se kmalu v mestu pojavijo še drugi - veliki in z novimi trgovinami. Zdaj se na Daurskaya ulici izvaja gradnja velikega trgovskega centra. Kazanski prebivalci bi morali počakati na odprtje trgovskega hipermarketa "Lenta" in trgovine pohištva "Hoff".
  Koliko je gradnja trgovskega centra

Ocene nepremičnin: kdo je vodilni?

Kljub gradnji novih komercialnih nepremičninskih objektov (pisarniške in maloprodajne nepremičnine so pokazale dobro rast) se stopnja najema ne le zmanjšuje, ampak tudi narašča.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty