sobota, 24 marca 2018

Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Kaj je tako dober lepljen les?

Hiše iz lepljenega lesa so lahko najbolj neverjetni modeli, in tudi v tem primeru so hitro zgrajeni. In potem veliko, veliko desetletij stoji, kot da se nič ni zgodilo, ostalo zelo lepo, toplo in prijetno.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Poceni hiše iz lepilnega lesa Optima serije

Kompaktna hiša v finskem slogu. Zasnova hiše je skrbno zasnovana in sestavljena iz prostorov, potrebnih za udobno življenje majhne družine 3-4 osebe. Iz precej velikega skupnega prostora dnevne sobe, kuhinje-jedilnice, lahko greš na prostorno teraso, v dobrem, sončnem vremenu, lahko udobno sedi s svojo celo družino na skodelico kave ali milkshake. Hiša ima tri spalnice in udobno kopalnico. Velika okna polnijo hišo s svetlobo in zrakom.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Glulam za hišo

Preden govorimo o prednostih laminiranega furnirja, je treba v nekaj besedah ​​navesti, kako se proizvaja. Za proizvodnjo uporablja sodobno visokotehnološko opremo.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Gradnja hiš iz zakupljenega lesa od ključavnice do cilja

Lamelne žarke so izbrane za konstrukcijo na ključ. To pomeni, da vam ni treba čakati na krčenje hlodovine, preden nadaljujete s končnim zaključkom. Takšna hiša je zgrajena v eni sezoni.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Izdelava koč in hiš iz lepilnega lesa

Stavbe so okolju prijazne, izdelane so z najnovejšo tehnologijo. Počitniške hiše so narejene na osnovi naravnih varnih surovin, odlikujejo jih eleganten in predstavljiv videz. Konstrukcijske rešitve finskih arhitektov ostajajo dosledno priljubljene v stavbi hiše. Obdobje delovanja lepljenih lesenih hiš lahko doseže več kot sto let, zato so izbrani kot predniki.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Fundacija

Hiša iz lepljenega lesa, kot katera koli druga lesena hiša, ne zahteva trdne temelje, ki jo je treba vliti. To bo dovolj lahki trak. Temelj stebra, vključno z vijačnimi piloti, se je zelo dobro izkazal pri gradnji hiš iz lepljenega laminiranega lesa: zanesljivo, hitro in poceni. Gradnja trakove temelj bo traja približno 3 tedne, kolonarski - samo nekaj dni. Z gradnjo laminiranega furnirja na temelju lahko prihranite ne samo čas, ampak tudi denar.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty