czwartek, 22 marca 2018

Soočanje s fasadami

  Soočanje s fasadami

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Soočanje s fasadami

Glavne prednosti zaključka fasade s travertinom

Travertin ima prijetno toplo barvo. Fasade travertina izgledajo plemenito in elegantno. Ker je ta kamen zelo trpežen, je mogoče iz njega narediti ne samo oblogo fasade in kleti, dovoljeno je končati korake s travertinom. Stavba, popolnoma obložena s travertinom, bo imela zelo prijeten harmoničen videz.
  Soočanje s fasadami

Vrste obrnjenega kamna

Granit Soočanje s fasado z granita ima veliko prednosti. To je gosto in trdo kamenje, za katerega je značilna nizka absorpcija vode, odpornost proti zmrzali in onesnaženost. Granitna klet bo v skromno kočo spremenila tudi v resnično dvorišče. Ima visoko estetske lastnosti, se razlikuje v široki paleti barv.
  Soočanje s fasadami

Soočanje s fasado z granitom

Vedno je bilo oblazinjenje fasadnih granit upoštevano in primerno. Strokovni in kompetenten pristop k delu s tem kamnom znatno zmanjša stroške vzdrževanja stavb. Zelo odporen proti udarcem, močan in ima toplotnoizolacijske lastnosti, je granit odlično primeren tako za notranjo kot zunaj objekta. Soočanje s fasadami z granitom ne bo le zanesljivo zaščitilo stene, temveč tudi hišo dala individualnost in slog.

Obrati fasade z aluminijastimi kompozitnimi ploščami

Delo se izvaja z uporabo proizvodne tehnologije prezračevane fasade: aluminijaste kompozitne plošče so nameščene na vnaprej pripravljenem okvirju, s čimer zagotavljajo številne prednosti, ki so sestavni del kompozitnih materialov in jih zagotavlja metoda obloge:
  Soočanje s fasadami

Soočanje s fasadami stavb s porcelanskim lončarjem

Da bi lahko uporabili porcelansko lončevino za zunanjo dekoracijo, je treba obloge fasad izvesti z uporabo posebne tehnologije. Dokončanje poteka bodisi z lepljenjem porcelanastih ploščic do fasade ali s postavitvijo suspendiranih prezračevanih fasadnih konstrukcij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty