sobota, 24 marca 2018

Cena kita

  Cena kita

Stenski nivelacijski kiti

Težave kiti se pogosto uporabljajo pri konstrukcijah in popravilih, da se odstranijo površinske nepravilnosti s padcem do 15 mm. Material bo omogočil nivelizirati osnove in doseči estetsko privlačnost, jih pripraviti na poznejše tapete ali slikanje.
  Cena kita

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Cena kita

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.
  Cena kita

Trdna kiti: njegova cena, vrste, značilnosti, uporaba

Težki kiti so paste ali mešanice prahu, ki se uporabljajo pri zaključnem delu. Namenjena so za niveliranje sten pred nanosom končnih materialov ali slikanja, da bi odpravili površinske napake: depresije, razpoke, luknje. V svoji sestavi vsebujejo filmske tvorilce, pigmente in polnila. Kupite izdelke, ki ustrezajo kakovosti in značilnostim določene naloge, lahko le, če ste sposobni dobro spoznati vrste in poznati značilnosti.
  Cena kita

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Cena kita

Kako uporabljati kit

Kiti se prodaja v trgovinah v obliki suhe mešanice, ki se na gradbišču razredči z vodo. Prav tako je narejen iz potrebnih komponent, še enkrat na gradbišču.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty