środa, 21 marca 2018

Slikanje lesene hiše

  Slikanje lesene hiše

Slikanje lesene hiše zunaj

Izbrati leseno hišo za gradnjo hiše za prijaznost do okolja, sorazmerno preprosto možnost gradnje, pa tudi privlačen, estetski videz fasade končane konstrukcije? Ali veste, da lahko les dolgo časa ohranja svoje prvotne lastnosti in zato je bilo to gradivo izbrano za svojo hišo ali mestno hišo? Ali menite, da je dovolj, da izberete visokokakovosten gradbeni material, ga spretno zgradite in zdaj je koča ali koča pripravljena? Ste pozabili ničesar? Morda niste upoštevali, da je treba površino obdelati, da bi se izognili vlagi, gnitju in uničenju. Tako je treba vsako leseno hišo najprej zaščititi od zunaj.
  Slikanje lesene hiše

Les se stara: kaj je razlog?

Paradoksalno je, da glavna težava drevesa leži v njegovi glavni prednosti - to je živi material. In kot vsaka živa bitja, drevo ima tendenco, da se naravno stara. In na posekanem drevesu, kar je absolutno logično, je proces staranja bolj intenziven. Poleg tega obstaja več dejavnikov, ki pomembno vplivata na uspešnost drevesa:
  Slikanje lesene hiše

Video navodila: zaporedje dela, priporočila ↑

Če želite popraviti prejete podatke in pridobiti nove koristne informacije, vam bo pomagalo podrobno video navodilo, ki opisuje postopek in priporočila za izbiro potrošnega materiala:
  Slikanje lesene hiše

Zunanje barvanje lesene hiše

Zakaj poskušamo izbrati lesene materiale kot glavni material za gradnjo naše hiše? Dejstvo je, da se lesena hiša šteje za okolju prijazen in uravnotežen kompleks, ki lahko neodvisno uravnava vlažnost v prostorih. Vendar pa je vse to mogoče ohraniti le pod pogojem, da bodo vsi drugi gradbeni materiali, ki se uporabljajo za dodelavo in obrnitev lesene hiše, imeli podobne lastnosti ali pa vsaj ne bodo zmanjšali obstoječih. Zato je barvanje lesene hiše eden izmed najresnejših vidikov pri gradnji lesene hiše.
  Slikanje lesene hiše

Kako izračunati porabo barve pri barvanju lesene hiše

Porabo osnovne barve običajno navede proizvajalec. Toda glede na vrsto lesene hiše se dejanska poraba lahko bistveno razlikuje od tega.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty