poniedziałek, 19 marca 2018

Aparat za nanašanje ometa naredi sam

  Aparat za nanašanje ometa naredi sam

Pripravljalna faza.

Delo z ometom pred pripravljalnim delom. Najprej morate s površine odstraniti ostanke starega premaza, očistite nodule. Lahko uporabimo mavčnik.

Mehanizmi za nanašanje ometa

Posebna oprema se uporablja za kvalitativno uporabo raztopine in doseganje znatnega prihranka delovne mešanice pri izravnavi in ​​dekoriranju površine. Kot taka oprema se lahko uporablja:
  Aparat za nanašanje ometa naredi sam

Mavec za omet

Za fugiranje ometov - odstranjevanje nepravilnosti in prask - obstajajo tudi posebne naprave. Na fotografiji jih lahko vidite. Pnevmatski ali opremljeni z električnim motorjem. Konstrukcija prvega:
  Aparat za nanašanje ometa naredi sam

Mavčne stene s profesionalnimi postajami

Takšni stroji so enote, s pomočjo katerih se izvaja gnetenje, dovajanje in nanašanje mavčne mešanice na delovne površine. Za te namene so opremljeni s posebnim bunkerjem za pripravo raztopine. Od tu se zrak iz kompresorskega ometa napaja skozi cev do razpršilca. Postaje se razlikujejo glede na zmogljivost, razdaljo vira, največjo glavo (višina vira).

Kako brizgati mavec na stene (mavčasto brizganje)

Profesionalni slikarji vedo: če uporabljate škropilnico, je najboljša kakovost barvnih površin. Izkazalo se je, da ta pripomoček omogoča nanašanje ne samo barve, laki, olja, madeže in impregnacije, temveč tudi fino obdelavo ometa.
  Aparat za nanašanje ometa naredi sam

Oprema in njegove tehnične značilnosti

Stenski ometni stroj je poseben izum za velike količine ometov sten, stropov, samonivelirnih tal ali priprave fasad za vgradnjo kovinskih stranic, video navodila za katera so na voljo tukaj http://fasdoma.ru/sajding/metallicheskij/pod-brus.html. Preprosto povedano, to je takšna konstrukcijska naprava na kolesih, kjer se vlije voda, dodaja se suha mavčna mešanica ali cement.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty