piątek, 23 marca 2018

Popravila skupnih prostorov

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)

Izračuni za električno energijo v skupnem stanovanju

Dober dan! Živimo v skupnem stanovanju. Sosedi so odklopili električno energijo zaradi neplačevanja. Raztegnili so podaljšek iz vtičnice v kuhinji. Vsi skupni prostori so povezani z našim meterjem (domnevno so ukradli merilnik). Izkazalo se je, da zdaj v celoti plačujemo za njihovo porabo. Obljubili so, da nam bodo plačali za 100 p / mesec. Ampak ne plačaj ničesar. Odgovorijo na vprašanja o plačilu: zagotovo bomo plačali! Že nekaj časa smo se zavrnili, ker načrtovali nakup sobe. Vendar so se že odločili, da jih ne bodo prodajali. Kako ravnati zakonito v tej situaciji, tako da bi bodisi plačali ali popolnoma odklopili ali pa nam prodali sobo?

Informacije o opravljenem delu in vrstnem redu storitve

1. Seznam in pogostost dela in storitev za vzdrževanje in tekoče popravilo skupne lastnine lastnikov prostorov v stanovanjski hiši:

. ?

, ( 5 7 ) . , . .
  Popravila skupnih prostorov

Popravila skupnih prostorov v skupnem stanovanju

Obnova skupnih prostorov v skupnem stanovanju se lahko opravi na račun splošnega financiranja vseh prebivalcev. V tem primeru postane možno v najkrajšem možnem času opraviti kakovostnejšo obdelavo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty