sobota, 24 marca 2018

Kako vliti osnovno ploščo video

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Monolitna osnovna plošča - splošne informacije

Uporaba monolitne temeljne plošče je potrebna, če je tla nestabilna in obstaja tveganje za razpoke ali poškodbe stavbe. To so razlogi:
  Kako vliti osnovno ploščo video

Namen, prednosti in slabosti plošče

Monolitna podlaga v obliki ene pločevine lahko vzdrži zelo velike obremenitve, kar je zagotovljeno s prisotnostjo armaturne kletke. Toda pogosto je ta varianta temeljev za gradnjo uporabljena v primerih gradnje dokaj lahkih predmetov. To se razlaga z dejstvom, da v nekaterih krajih struktura tal ne omogoča gradnje drugih vrst fundacij. Osnova plošče zmanjšuje verjetnost strganja stavbe, saj je večja površina baze, manjša nevarnost, da se bo hiša nekoliko zmanjšala zaradi precej velike obremenitve. Zato je ta podlaga najbolj priporočljiva na mestih, kjer se trguje ali šota.

Kaj morate vedeti o trakovih temeljih

Ta vrsta baze je izbrana za kopel, ko stavba ni težka, majhna, podzemna voda leži globlje od dveh metrov. Zaradi strukturnih značilnosti ima ta osnova nizek koeficient toplotne prevodnosti in ima veliko varnostno stopnjo. Poleg tega se lahko v prihodnosti pod kopalnico opremi s kletjo ali podzemno. Slabosti vključujejo višje stroške in daljše trajanje njegove proizvodnje.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Katere so prednosti in slabosti?

Temelj plošče je trdna monolitna plošča ali armirano betonska mreža pod celotnim prostorom hiše. "Plavajoča plošča" ima prednosti in slabosti, ki bodo opisana spodaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty