poniedziałek, 19 marca 2018

Most do Krima na spletu

  Most do Krima na spletu

Napredek, junij 2017 (fotografija, video) je posodobljen

Danes v Kerču ne voli sonca, poleg tega pa se občasno zlomi tudi svetlobni dež. Vendar gradnja mosta Kerch sploh ne moti.
  Most do Krima na spletu

Prenos v živo gradnje mosta Kerch

Specializirana spletna mesta, ki zajemajo potek dela, oddajajo na spletu gradnjo mostu preko Kerčeve ožine. To je priročno za redne uporabnike interneta, ki se zanimajo za opravljeno delo. Že vidimo pomembno razliko med začetnim in doseženim. Spletna oddaja gradnje mosta Kerch vam omogoča, da vidite:
  Most do Krima na spletu

Gradnja mostu se nadaljuje, delo je 50 odstotkov popolno.

Kaj pa gradnja mosta Kerch? V zadnjih dneh se je vreme na tem področju resnično spremenilo, toda ne gre za vihar, temveč o močnem hlajenju.
  Most do Krima na spletu

O webcam "Krim Bridge, pogled iz ribiške pristanišče Kerch" v mestu Kerch

Most preko Kerčeve ožine je prevozni prehod čez Kerčevo ožino. Do leta 2018 načrtuje gradnja mostu z železnico in avtocestami.
  Most do Krima na spletu

Kako izumiti jezike

Kako je bil izumljen francoski jezik: - In naj prepiše polovico črk, Bog ve, kako, in pol sploh ne bo! - Držite se zgoraj, ne pozabite! Kako priti do angleškega jezika: - In let's... Preberite več
  Most do Krima na spletu

Single vstopnice za Krim

Od aprila 2014 železniške vozovnice Rusije prodajajo enotne vozovnice za Krim, ki vključujejo pot čez Krasnodar, Anapa in pristanišče Kavkaz. Pot je zgrajena na naslednji način: najprej potnik prispeva z vlakom v Krasnodar ali Anapa, nato pa sledi avtobus do pristanišča "Kavkaz", od koder bo sledil trajektu do obale Krima. Po tem, ponovno z avtobusom lahko pridete do ene od sedmih destinacij na polotoku: Simferopol, Sevastopol, Yevpatoria, Yalta, Feodosia Sudak in Kerch.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty