poniedziałek, 19 marca 2018

Stucco cena

  Stucco cena

Beneški omet - odmev starinske Italije v vašem domu

Beneški omet je stoletja zgodovina v hiši, duh evropske starodavne pokrajine. Če verjamete v zgodovino, nam je ta stenska dekoracija prišla že od 16. stoletja. Takrat je nekoč zelo znan arhitekt v Italiji mešal napačne sestavine in kot posledica neumne napake je izumil tako neverjetno stensko tehnologijo kot beneški omet. V nekaterih starih hišah so še vedno sledi takega notranjega okrasja.
  Stucco cena

VELLOURS - biserni material z velurskim učinkom

Akrilni biserni material s prelivnim, velurskim učinkom. Uporablja se z jekleno ali plastično lopatico, lopatico na eni ali dveh plasti poravnane površine in pobarvane v želeni barvi. Dekorativni učinek določi narava uporabljenih kapi. Z spreminjanjem barve substrata, barvo in ton prvega in drugega sloja, lahko dobite različne končne učinke.
  Stucco cena

Dekorativne lastnosti in sestava teksturiranega ometa.

Kot moderen material za visoko kakovostno končno obdelavo prostorov in reševanje problemov oblikovanja teksturiran omet je mešanica vezivnih materialov (sintetičnih ali mineralnih) in polnil (bombaž, les, lanena vlakna, mineralne drobtine, manjši kamenčki in drugi podobni materiali).

Beneški omet v notranjosti, foto

Ne glede na namen sobe, beneški omet izgleda v dnevni sobi, v kuhinji in na hodniku. V stanovanju, pisarni ali hiši bodo zidovi, okrašeni s tem dekorativnim ometom, dali slovesnost in plemenitost vsakemu notranjosti. Spodaj so fotografije notranjosti, kjer je bil uporabljen beneški omet.
  Stucco cena

Kaj je beneški omet?

Beneški omet, ki je sposoben posnemati površino marmorja, je izumil v starodavnem Rimu, v renesansi pa je zahvaljujoč italijanskim mojstrom prejel posebno priznanje in razporeditev.
  Stucco cena

Dekorativni omet

Za dodajanje estetike v notranjost hiše ali stanovanja se naravni dekorativni ometi uporabljajo za dekoriranje sten in stropov. V naši trgovini v številnih dekorativnih ometih predstavljamo različne učinke: pod kamen, z listi, vplivom antike, imitacijo marmorja in drugimi. Fotografije in videoposnetke si lahko ogledate na pravilni uporabi teksturnega ometa in ustvarjanju različnih učinkov. Naši partnerji zagotavljajo neposredne dostave iz vsega sveta, tako da lahko kupite od nas dekorativni omet po najbolj ugodnih cenah v Moskvi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty