czwartek, 22 marca 2018

Končna obdelava mavčnih plošč

  Končna obdelava mavčnih plošč

Stopnice za mavčne plošče

Sheet drywall je širina 1200 mm. Zato je treba navpične vodnike pritrditi skozi 1200 mm. S tem korakom bo rob lista padel na sredini profila. Za enoslojno oblogo se vzame list plošče iz mavčne plošče debeline 12,5 mm.
  Končna obdelava mavčnih plošč

Soočenje s kaminom drywall: postopno delo

Soočanje s kamini s suhim zidom je preprosto. To ni posebej težko in je zelo sposoben vsakogar, ki želi to storiti sami.
  Končna obdelava mavčnih plošč

Stenska obloga z mavčno ploščo

Uporabljajo se vse vrste mavčne plošče iz mavca (mavčne plošče) in sadre iz mavca (GVL). Zidne zidne stene se uporabljajo za skrivanje velikih nepravilnosti sten in pogosteje za skrivanje med steno in oblogo različnih komunalnih storitev - ogrevalne cevi, vodovod, kanalizacija, prezračevanje itd. str.

Soočanje opečnih in blokih hiš

Drywall se aktivno uporablja za soočanje hiš iz blokov in opeke. Najpogosteje uporabljen je celoten sistem C 623, v katerem je kovinski okvir izdelan tudi iz profilov PP 60/27 in Mon 28/27 v kombinaciji z neposrednimi suspenzijami, lahko obstajata samo dve plasti GCR. Ta zasnova odpravlja neenakomerne stene in stropove, izboljša zvočno izolacijo in omogoča skrivanje tehničnih komunikacij. Nastavno površino je mogoče pobarvati ali zalepiti z ozadjem. Če obloge potekajo v kopalnicah in kuhinjah, je treba uporabiti vlažilne trakove GKLV, na mestih interakcije z vodo (tuši, ponori, kopalne kadi) mora biti površina pločevine pred zaključkom vodotesna.
  Končna obdelava mavčnih plošč

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty