sobota, 24 marca 2018

Gabionska montaža

  Gabionska montaža

Zbiranje gabionov poteka v več fazah:

1. stopnja zložene gabions. Paket je treba odpreti z gabions. Poleg tega je celotna konstrukcija postavljena na trdo, ravno površino in poravna gube.
  Gabionska montaža

Tehnologija polaganja gabionov: montažne gabions, polaganje gabionov, montaža gabionov, namestitev gabionov

Strokovnjaki, ki že dolgo delajo z gabionsi, so skrbno preučili njihove lastnosti in lastnosti, ugotavljajo, da je mogoče takšne strukture namestiti z uporabo lastnih virov. Nedvomno je pomembno, da se upoštevajo značilnosti projekta, raven njegove zapletenosti. Na primer, težko je okrepiti ogromno obalo, ustvariti zanesljivo podporo s pomočjo gabiona, zato je bolje, da ne tvegamo. Kar se tiče ograj, je to prava moč za začetnike. Da bi lahko neodvisno ugotovili, ali bi to morali storiti, je bolje upoštevati značilnosti namestitve, pravila za izvajanje tega postopka.
  Gabionska montaža

1 korak. Priprava fundacije

Kakšna bo osnova, je odvisna od predmeta, ki ga želite zgraditi iz gabinov. Majhne arhitekturne oblike, ograje do višine 1 m, ne zahtevajo posebne pritrditve v tleh in so nameščene na predhodno pripravljeni blazini ruševin. Če želite postaviti visoko, na primer dvemetrsko ograjo, je potrebna dodatna ojačitev s piloti, ki so globoko 1,7 m globoko v tla.
  Gabionska montaža

Step-by-step tehnologija namestitve žimnice

Kljub dejstvu, da so gabionske strukture že trdno uveljavljene pri uporabi lastnikov stanovanj in se uporabljajo povsod - od ustvarjanja dekorativnih struktur do konstrukcije podpornih zidov, igrajo neprecenljivo vlogo pri krepitvi pobočij.
  Gabionska montaža

Gabion, gabions, gabionove strukture, pocinkane, kubične, škatle in BETAFENCE vzmetnice

Škatle v obliki škatle in vzmetnice (gabionske konstrukcije), pocinkane, se pogosto uporabljajo tako v tleh kot v splošni konstrukciji. V številnih dobro znanih gradbiščih v Rusiji (Soči, Krasnodar, Kazan, Jekaterinburg) se pogosto uporabljajo gabions in žimnice v obliki škatle. Uporabljajo se kot prostostoječe stene okoli tovarne Gillette na Poljskem in kot akustični zasloni, ki uporabljajo vulkanski kamen (kamen) v trapeznih gabionskih strukturah v Haagu na Nizozemskem.
  Gabionska montaža

1. Splošne določbe in zahteve

1.1. Te smernice zagotavljajo uporabo gabion struktur pri načrtovanju nove gradnje, rekonstrukciji in zaščiti avtocest in prehodov skozi vodotoke iz nevarnih naravnih in umetnih procesov hidrometeorološkega in geološkega izvora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty