wtorek, 20 marca 2018

Odstranitev plastičnega okenca

  Odstranitev plastičnega okenca

Priprava za demontažo

Preden nadaljujete z nalogo, morate določiti material, iz katerega je izdelan izdelek, saj je tehnologija razstavljanja okenskega okvirja neposredno odvisna od tega. Lahko je les, beton ali plastika. Poleg tega je najbolje, da orodja vnaprej pripravite, kot tudi prostor, v katerem bodo izvedena popravila.
  Odstranitev plastičnega okenca

Kako je razstavljanje plastičnega okna na robu

Od tega, kar je že bilo povedano, je že mogoče že približno razumeti, kako se začne zamenjati okensko polico plastičnega okna. Kape se najprej odstranijo. Včasih so lepljeni. Pomislite sami, ali je celovitost čepov tako pomembna in kako odstraniti ta dekorativni element iz okenske police. Potem morate pod profilom (nad baterijo) odpreti šiv iz mavčne ometov in videti, kaj je bilo pritrjeno.

Odstranitev plastičnega okna s svojimi rokami

Najprej skrbno odstranite pobočja ob oknu in odstranite zaščitno plast ometa pod polico, ki ščiti montažno peno pred uničenjem. Nato z ostrim nožem izrežite celotno montažno peno. Po tem nežno povlecite okenski okvir malo navzdol in proti sebi - ga je treba zlahka odstraniti.

Zakaj je potrebno ogrevati okna PVC okna

Vprašanje z izolacijo okenskega odprtja je vse navajeno rešiti z namestitvijo plastičnega okna, ki po večini samodejno odstrani vprašanja o izolaciji odprtine in izolaciji okna za zimo. Toda za ohranitev toplote v prostoru so vključeni vsi deli odprtin oken, vključno s polico okna.
  Odstranitev plastičnega okenca

Navodila za namestitev videoposnetkov naredite sami, bolje je to storiti, cena, fotografija

Uporabljamo za rešitev problema z izolacijo okenskega odprtin s preprosto namestitvijo plastičnega okna, ki samodejno odpravlja vsa vprašanja o izolaciji odprtine. Vendar, če je ta možnost zaradi določenih razlogov nemogoča, se je treba vprašanju toplotne izolacije približati na druge načine.
  Odstranitev plastičnega okenca

Kako namestiti plastični okenski okvir s svojimi rokami?

Pravilna namestitev plastičnega okna je ključ do uspeha pri nameščanju oken. To je odvisno od stopnje izolacije in izolacije hrupa v prostoru.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty