niedziela, 18 marca 2018

Popravilo DIY

  Popravilo DIY

Pripravljalna dela

Preden začnete, pripravite prostor, v katerem boste najprej opravili popravila: premaknite vse stvari in pohištvo v drugo sobo, velike ali fiksne predmete (npr. Garderobo) previdno zaviti s plastičnim ovojem.

Reiki, plošče, les in vezane plošče

Za zaboje, različna uporabna dela in šivanje velikih površin boste potrebovali lesene letve in vezane plošče. Reiki, lahko kupite ne strugannye, in plošče - odpadki iz žaganja komercialnega lesa. Krokar se prodaja na surovo, če pa se vnaprej kupi v marcu in aprilu in se do jeseni zadrži v suhi sobi, ne bo prinesel krušnega lesa glede kakovosti lesa.
  Popravilo DIY

Najboljše možnosti za prenovo apartmaja: fotografija

Redecoration - najboljša možnost je poceni in v kratkem času, da posodobite in osvežite okolico prostorov stanovanja. Takoj je treba opozoriti, da v tem primeru ne govorimo o temeljnih spremembah in večjih popravilih in gradbenih delih. Glavna značilnost obraza v apartmaju je, da je sposobna samega sebe narediti sami brez sodelovanja zasebnega mojstra.
  Popravilo DIY

V enosobnem apartmaju

Prenova v stanovanju je težek proces. Obnova v takšni sobi se mora začeti z jasno sestavljenim načrtom, kjer lahko barvate vse faze prihodnjega notranjega prostora. Ker so funkcije enosobnega apartmaja precej raznolike, je spalnica, pisarna in dnevna soba. Zato mnogi poskušajo razširiti sobo na račun drugih prostorov.
  Popravilo DIY

Nasvet številka 4: znebite se prask na vratih

Brez pretiravanja se lahko vhodna vrata imenujejo obraz stanovanja, zato je odpravo njenih napak pomemben korak v preureditvi. Če so na kovinskih vratih praske, uporabite mast za kovino: poškodujte poškodbo in rahlo pesite kožo. Če je praska plitva, jo lahko prevlečete s čopičem za čevlje.
  Popravilo DIY

Osnovna kozmetična dela za vse prostore

Če nameravate zamenjati vrata, okna ali vodovodne instalacije, potem je to začetek. Res je, da to ni čisto preveč. Mogoče želite končati okna in vrata. Ustrezen: čist od starega premaza in barve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty