środa, 21 marca 2018

Vloga za vzdrževanje vhoda

  Vloga za vzdrževanje vhoda

Kaj storiti, če je bila vloga zavrnjena? Napišite pismo!

S predložitvijo zahtevka bodite potrpežljivi. Počakajte na pisni odgovor, on bo. Če ste bili zavrnjeni, potem se državnemu stanovanjskemu inšpektorju pritožite, da kazenski zakonik ne želi izpolniti svojih dolžnosti.
  Vloga za vzdrževanje vhoda

Regulativna ureditev

Vse, kar se nanaša na popravilo hiš, je napisano v členih stanovanjskega zakonika. V 166. členu je seznam glavnih del na remontu skupne lastnine, ki se financira iz splošnega sklada. Tukaj je tisto, kar je popravljeno v teh delih:
  Vloga za vzdrževanje vhoda

Zbiranje denarja za popravilo vhoda

Dom na vhodu je skozi apartmaje prejel predlog za izvedbo popravil, zbranih podpisov (5 nadstropij, 20 apartmajev). Zbrani v 1000r. iz apartmaja. Nismo podali svoje privolitve in se nismo naročili. Na splošno so popravila, zdaj pa grejo in zahtevajo denar! Kot se mi zdi, popravilo BREZPLAČNO mora narediti stanovanjski urad (ali TSZH) vsakih 5 let. Ker plačujemo za storitev "Vzdrževanje stanovanj." Od 14. septembra sem brez zaposlitve še vedno brez denarja. Kaj naj storim v tej situaciji? Ali ima višji porter pravico zahtevati denar od mene, za kar se nisem strinjal? Ali pa je že izsiljevanje?
  Vloga za vzdrževanje vhoda

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Vloga za vzdrževanje vhoda

V kakšnem vrstnem redu je tekoča popravila v vhodu MKD

Prvi korak je pregled vhoda za določitev obsega dela. Na podlagi tega je izdelana ocena, ki jo je treba odobriti. Nato morate izbrati ekipo, ki bo opravila popravila, pripravila in podpisala pogodbo. Šele potem lahko kupite vse, kar potrebujete za popravilo.
  Vloga za vzdrževanje vhoda

Kaj storiti, če se CC ne odzove?

To je precej pogosta praksa, ko MC ignorira pisno izjavo ali ne ukrepa, kljub obljubam. V tem primeru se lahko lastnik stanovanja pritoži naslednjim organom:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty