sobota, 24 marca 2018

Primer projekta rušenja

Projekt kamnoseštva

Ta projekt izdelave del (PPR) je zasnovan za vgradnjo zidarjev, ko se soočajo z zunanjimi zidovi 25-nadstropne večstanovanjske stanovanjske stavbe z vgrajenimi prostori in zaprtim parkiriščem, ki se nahaja na naslovu: Moskovska regija, Krasnogorsk, Opalikha microdistrict, ul. Anninskaya, 3. obrat gradnje, stavba 6.
  Primer projekta rušenja

Razstavljanje cen

Stroški dela so sestavljeni iz naslednjih kazalnikov: tip, skupna površina, število nadstropij, trenutni status, gostota in lokacija stavbe; število zaposlenih, standardni stroški dela, cena za najem orodja in opreme.

Ročno uničenje hiš

Ta možnost se uporablja v primerih, ko je potrebna posebna natančnost. Na primer, če je predmet, ki ga želite porušiti, nameščen zelo blizu druge stanovanjske stavbe. Število nadstropij s podobnim pristopom ne sme preseči štirih. V tem primeru se rušenje izvaja s pomočjo vlačilcev, hidravličnih konic in metode diamantnega rezanja.
  Primer projekta rušenja

PPR za rušenje, demontažo, demontažo zgradb in objektov ter njihove ločene strukture

Nakup primerov že razvitih projektov za izdelavo del (PPR) ali procesnih grafik (TC) za različne vrste gradbenih in inštalacijskih del (SMR). Vse podrobnosti o tej STRANI.

  Primer projekta rušenja

Seizmičnost gradbenega območja

Po poročilu o geološkem raziskovanju o razširitvi in ​​rekonstrukciji pomola št. 3 v pristanišču Rajin seizmičnost gradbenega območja znaša 7 točk, seizmičnost gradbišča 8 točk na Richterjevi lestvici.
  Primer projekta rušenja

Preživela je, vendar se v obrobnem delu centra uničujejo številne hiše.

- Nisem bil v tistem delu mesta, ki ga omenjate. Tu je vedno tveganje, zato je treba najti ravnovesje, ravnotežje med ohranjanjem in razvojem. Ni vprašanje mesta preprosto zamrzovanja, mesto je živi organizem in se mora prilagoditi spremembam.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty