wtorek, 20 marca 2018

Metoda udarnega pilota

  Metoda udarnega pilota

Obstoječe metode vožnje s piloti

V skladu s SNIP-jem, piling pod osnovo izvaja različna tehnološka oprema, katere izbira je odvisna od dolžine pilotov (izračunano pri načrtovanju konstrukcije) in stanja tal.
  Metoda udarnega pilota

Kakšen je način šokiranja

Bistvo metode kladiva je potopiti piloti pod vplivom usmerjenih dinamičnih obremenitev, ki jih povzročajo kladiva. Vožnja poteka do trenutka, ko globina kupa iz enega udarnega kladiva pade na vrednost, izračunano v projektu pilota dela, ki se imenuje odpoved pilota. Odsotnost je dokaz, da je rob konstrukcije dosegel visoko gostoto neraztegljive tlake, ki temelji na debelini katere podpora prejme zahtevano nosilno nosilnost.
  Metoda udarnega pilota

Potegnite zajezitev

Metoda temelji na vijačenju jeklenih in armiranobetonskih pilotov z jeklenimi nasveti s pomočjo naprav, nameščenih na podlagi avtomobilov ali avtomobilskih traktorjev.
  Metoda udarnega pilota

Metoda indentacije: tehnologija prenosa

Metoda vdolbine je zelo priljubljena metoda zgladanja v tla. Uporablja se predvsem v gostih tleh. Med izvajanjem se uporablja:
  Metoda udarnega pilota

Vozne metode za vožnjo pilotov

Od vseh zgoraj navedenih vrst pilotov, pri množični konstrukciji zgradb za različne namene pri vožnji na področju pilota temeljev, se uporabljajo predvsem kvadratni ali krožni prečni prerezi. Potopitev pogonskih pilotov poteka na enega od naslednjih načinov:
  Metoda udarnega pilota

Za piling uporabljajo različne metode.

  • metoda udarca - vožnja s kladivom
  • metoda indentacije
  • Metoda vibracij - vožnja z vibracijami
  • vrtanje in montaža pilotov v vodnjaku (z uporabo vodilnega vrtanja)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty