środa, 21 marca 2018

Marmor konča

  Marmor konča

Kako je marmorna obloga

Obloga marmorja je eleganten vrhunec vaše notranjosti, ki vas bo presenetila s čudovito lepoto, praktičnostjo in "večno" življenjsko dobo. V 21. stoletju so ljudje začeli posebno pozornost nameniti estetiki in ugodnostim. Vsakdo želi živeti v stanovanju, ki je skupaj z najnovejšimi funkcionalnimi vsebinami sposoben ujeti oblikovalski dizajn in estetsko lepoto.
  Marmor konča

Marmor kot elegantno oblikovalsko rešitev

Marble je bil uporabljen pri gradnji in dekoraciji palač in templjev od davnih časov. To je časovno preizkušen, edinstven, naravni gradbeni material. Narava je obdarila s trajnostjo, estetiko, raznovrstnimi barvami in enostavno obdelavo. Naravni kamen lahko ustvari pozitivno energijo in zato pozitivno vpliva na zdravje.
  Marmor konča

Prednosti obloge marmornih sten

Na vprašanje, zakaj je mogoče odgovoriti na marmor, navedite prednosti, ki jih ima ta naravni material. Med lastnostmi, zaradi katerih je marmor najboljši material za obrnjene stene v notranjosti, je mogoče razlikovati med naslednjimi značilnostmi:
  Marmor konča

Marmor Finish - Tehnologija namestitve

Marmor je eden najtrajnejših končnih materialov, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Odpadanje marmorja je odličen način ne samo za estetsko okrasitev prostora zunaj in znotraj, temveč tudi za zaščito pred negativnimi vplivi okolja.
  Marmor konča

Naravni kamen v notranjosti kopalnice

Glede na domišljijo, želje po okusu in finančne zmožnosti lastnika, dekoracija kamnita kopalnica je lahko popolna in delna - v obliki vizualnih akcentov in posameznih predmetov notranjosti.
  Marmor konča

Kateri marmor se uporablja za dekoracijo?

Za dekoracijo prostorov se praviloma uporabljajo marmorne ploščice z debelino 10, 20 ali 30 mm. Ploščice debeline 10 mm so idealne za stenske obloge, ki ustvarjajo okenske police, pulte in štedilnike. 20 mm plošče se uporabljajo za tla v hišah in apartmajih. Ploščice debeline 30 mm so primernejše za tla na javnih mestih - trgovinah, letališčih, restavracijah, hotelih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty