czwartek, 22 marca 2018

Okvir za fasadne plošče

  Okvir za fasadne plošče

Z uporabo dekorativnih ploščic

Za hitro in zanesljivo je značilna zaključna gradnja s tiru z uporabo dekorativnih ploščic. Pri uporabi te metode so sosednji listi čvrsto pritrjeni zaradi posebnih žlebov. Šiv ostane skrit.

Tehnologija vgradnje sprednjih plošč

V prvi fazi dela se prepričajte, da zaprete vse razpoke in napake na površini ter se znebite plesni in gliv. Namestite leseni ali kovinski okvir (zaboj) okoli oboda stavbe. Zahvaljujoč okvirju površina ni treba dodatno poravnati.
  Okvir za fasadne plošče

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.

Faze instalacijskega dela

Prva stvar, ki jo je treba opraviti pred delom, je izvedba izbire potrebnih orodij za delo in samega materiala - sprednje plošče. Po tem lahko nadaljujete s pripravami na sami površini, razvojem risbe in montažo fasadnih plošč glede na vnaprej pripravljeno risbo.
  Okvir za fasadne plošče

Prednosti dekoracije sten s fasadnimi ploščami

Najpogostejši zaključni premaz do danes so sprednji paneli. Njihova prednost je, da so veliko cenejši od naravnih materialov, njihova namestitev pa je enostavna, kar bistveno zmanjša stroške dokončanja. Pred tem je zunanja dekoracija uporabljala tako imenovano ploščo, sprednji paneli pa so postali sodobno podobo.
  Okvir za fasadne plošče

Vrste fasadnih panelov in specifike njihove namestitve

  • Fibropaneli in japonski fibropaneli
Sestavljen je iz cementa, ojačevalnih vlaken in mineralnih polnil. Imajo visoko stopnjo odpornosti na zunanje vplive in dobro prožnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty