niedziela, 18 marca 2018

Soočanje s kočo z opeko

  Soočanje s kočo z opeko

Kako opraviti oblogo opečne hiše

Za opeko opečne hiše potrebujete naslednja orodja in materiale: opeko, steklena vlakna, cement, pesek, vodo, apno za malto, membransko folijo, leseno letev, mozniki, sidrne vijake iz nerjavečega jekla, gradbeni nivo, polža, kladivo, lopatico.

Kako obrezati zunanje stene vaše hiše?

Gradbeni trg ponuja ogromen izbor vseh vrst s katerimi se soočajo. To vključuje tiru, dekorativni teksturiran omet in leseno podlogo ter marmor (za ljudi, ki imajo sredstva).
  Soočanje s kočo z opeko

Postopek izvajanja dela

Stena obrnjenih opečnikov je trdno pritrjena na podporno podlago. Za to so postavili posebno povezavo iz kovine, bazaltne plastike ali steklenih vlaken.
  Soočanje s kočo z opeko

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.
  Soočanje s kočo z opeko

Nasveti za boljše rezultate

  1. Za opečne obloge je najbolje, da uporabite cement brez dodajanja razredov PC 400 ali PC 500.
  2. Raztopino je treba razredčiti v majhnih delih, občasno premešati, tako da se ne strdi predčasno.
  3. Raztopini ne dodajte aditivov, ki vsebujejo sol, da bi se izognili belim stenam na steni.
  4. Bodite prepričani, da občasno preverite, kako gladko dobite zidar. Če želite to narediti, uporabite ravni in vodne črte, ki vam bodo v pomoč pri določanju odstopanj in odpravljanju napak.
Kot lahko vidite, v vaši hiši z obrnjenimi opekami ni nič težje.
  Soočanje s kočo z opeko

Soočanje s fasado koče opeke

Želim dati videz kočije izvirnosti, vendar ni želje, da bi uporabili za to stranišče, modno bivališče ali dragi umetni kamen? Lahko ostaneš v okviru običajnega opekarstva, vendar si vzemite zanimive barvne in teksturne rešitve za fasadno oblogo, pri čemer izkoristite predloge proizvajalcev opečenih opek. Danes je ta material prisoten na trgu gradbenih materialov in končnih materialov v tako velikem obsegu, da se morate najprej seznaniti s tipi, velikostmi, blagovnimi znamkami, konfiguracijami in oblikovalskimi možnostmi za površine obraza, ki so na voljo na trgu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty