poniedziałek, 19 marca 2018

Posamezna norma stanovanjske gradnje

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.
  Posamezna norma stanovanjske gradnje

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.

Kdo nadzira skladnost z gradnjo zasebnih hiš

Upoštevanje splošne konstrukcije in posebnih pravil in predpisov, ki urejajo gradnjo posameznih gospodinjstev, nadzorujejo različne lokalne organe za izdajanje dovoljenj. Glavni dokument, ki določa zaporedje razvoja in koordinacije celotnega paketa gradbene in projektne dokumentacije v posamezni stanovanjski gradnji, je Republiški gradbeni zakon RSN 70-88.
  Posamezna norma stanovanjske gradnje

Gradnja na zemljiščih posamezne stanovanjske gradnje - kako izbrati pravo zemljišče za individualno stanovanjsko gradnjo?

Pred osebo, ki bo kupila zemljišča za individualno stanovanjsko gradnjo, se takoj pojavi zelo resno in odgovorno vprašanje - kako narediti pravo izbiro zemljišča za individualno stanovanjsko gradnjo. Opredelimo nekatere stopnje izbire mesta za individualno gradnjo stanovanj, ki vam lahko pomagajo pri tej zadevi:
  Posamezna norma stanovanjske gradnje

Kakšne so prednosti gradbenih parcel?

Vsi ljudje, ne glede na to, ali uporabljajo lastno stanovanje ali najemajo, na tak ali drugačen način, živijo v deželah naselij posamezne stanovanjske gradnje. Kakšna je zemlja IZHS? In kakšna je razlika med njimi iz naselij za individualno stanovanjsko gradnjo?

Kako izbrati spletno stran za posamezne gradnje

Kupovanje zemljišč za individualno stanovanjsko gradnjo je zelo pomembna naloga, pri čemer je pravilna izvedba odvisna od udobja in udobja vašega prihodnjega doma. Najprej se mora potencialni kupec odločiti o namenu zemljišča in vrsti stanovanjske gradnje. Na primer, če se parcela pridobi za gradnjo hiše, katere lastniki bodo uporabljali izključno za rekreacijo, si oglejte zemljišče, ki se nahaja na oddaljenem območju. Če nameravate zgraditi hišo za stalno prebivališče, morate upoštevati udobje infrastrukture, razdaljo prog, stanje dostopnih cest itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty