środa, 21 marca 2018

Zaključek apartmajske hiše

  Zaključek apartmajske hiše

2.4 Požarna varnost

Zasnova je upoštevala zahteve SNiP 21-01-97 "Požarna varnost stavb in konstrukcij." V skladu z odstavkom 5.21 SNiP 21-01-97 stavba sodi v razred F1.3 (stanovanjske stavbe).
  Zaključek apartmajske hiše

Notranja dekoracija vhodov in urejanja stanovanjske stavbe

Delamo notranjo dekoracijo novih stanovanjskih stavb in izboljšujemo območje okoli njega.
  Zaključek apartmajske hiše

Gradnja stanovanjskih stavb v Sočiju

Stanovanjske stavbe so se začele pojavljati zaradi povečanja števila prebivalcev v mestih. Danes so bistven pogoj za preživljanje vsakega urbanega prebivalca. Zato gradnja posodobi gradbeno tehnologijo, da se zmanjšajo čas in finančni stroški gradnje, da se zagotovi minimalni ostanek odpadkov. Tudi materiali postajajo moderni, zaradi česar stanovanjske zgradbe povečujejo svojo življenjsko dobo in ohranjajo optimalno raven udobnega življenja.
  Zaključek apartmajske hiše

Faza 5 Gradnja lokalnega območja

Razen gradnje stanovanjske stavbe je razvijalec dolžan razmišljati in opremiti lokalno območje. To je potrebno ne samo za upoštevanje urbanističnih standardov, ampak tudi za dobičkonosno prodajo stanovanj v novi stavbi. V skladu s splošno sprejeto prakso so obvezni atributi dobro razvitega hišnega ozemlja:
  Zaključek apartmajske hiše

Remont fasade stanovanjskih zgradb: kaj je vključeno v seznam del?

Seznam del ni konstanten, saj je v vsakem posameznem primeru drugačna stopnja uničenja, konča zunanjih zidov pa je izdelana iz različnih materialov in tehnologija remonta fasade MCD se lahko razlikuje. Torej, kako je prenova stanovanjske stavbe in fasade? Približen seznam del, ki jih je treba opraviti pri popravljanju fasade med remontom MKD, je mogoče povzeti in izgleda tako:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty