wtorek, 20 marca 2018

Norme popravil vhodov

  Norme popravil vhodov

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.

Kaj je vključeno v popravilo vhoda v stanovanje?

Vprašanje, kaj je vključeno v seznam del na trenutni popravi vhodov po standardih, zadeva vse najemnike stanovanjskih stavb.
  Norme popravil vhodov

Kakšni so standardi za čiščenje verand

Obstaja odobreni seznam storitev, ki jih morajo zaposleni zagotoviti stanovanjske in gospodarske javne službe. To vključuje pometanje in mokro čiščenje tremov in stopnišč.
  Norme popravil vhodov

Remont vhodnih stanovanjskih stavb

Skrb za stanovanjske in komunalne storitve za izboljšanje stanovanjskih zgradb se vse bolj zmanjšuje na najmanjšo možno mero: pogosteje proračunski denar ni dovolj za kritje stroškov gospodarskih javnih služb. Vsako leto prebivalci visokih stavb počutijo pomanjkanje popravil domače površine za skupno rabo. Je strela zmanjkalo? Prebivalci zgornjega nadstropja so bili odprti in popravljeni. Je dvigalo padlo? Popravila račun za popravilo. Lastniki stanovanj so se navadili na to prakso, zato nihče ni presenečen, da je treba tudi remont vhodov opraviti sami.

Priporočila Priporočila o racionalizaciji materialnih virov za vzdrževanje in popravilo stanovanj. Del 1. Norme porabe materialnih virov in zagotavljanje čistilne opreme za sanitarno vzdrževanje gospodinjstev

Državni odbor Ruske federacije

Visor nad vhodom v stopnišče: norme urejajo vse parametre

Pravi, da je vhodni vizir potreben, GOST 23009-78, kot tudi številni drugi regulativni dokumenti, ki prav tako kažejo zahteve za te izdelke. Med njimi so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty