niedziela, 18 marca 2018

Namestitev keramičnih ploščic

  Namestitev keramičnih ploščic

Značilnosti trnovega sistema

Skobeljni sistem pod streho keramičnih plošč ima specifičnost zaradi teže strešnega materiala. Naravna ploščica je desetkrat težja od kovinske ploščice, obremenitev na kvadratni meter strehe pa znaša približno petdeset kilogramov.
  Namestitev keramičnih ploščic

Izračun zahtevanih parametrov in materialov

Ne glede na končne materiale je treba zasnovati strešni sistem, ob upoštevanju, da bo na kvadratni meter približno 200 kilogramov obremenitve.
  Namestitev keramičnih ploščic

Kaj nam lahko da keramične ploščice?

Visokokakovostna strešna kritina - obljuba ne le lepa streha, ampak tudi zanesljivo zaščito hiše. Keramično različico ploščice uporabljajo ljudje že od davnih časov, ko je bilo ugotovljeno, da so glineni delci postali neverjetno trpežni, ko so bili odpuščeni, postalo jasno, da jih je mogoče uporabiti za zaščito svojega doma.
  Namestitev keramičnih ploščic

Montaža keramičnih ploščic

V skladu z evropskimi standardi kakovosti je avstrijski koncern TONDACH AG prvič v ruskem jeziku izdal na DVD-ju popolne informacije o vgradnji keramičnih ploščic in dodatkov.
  Namestitev keramičnih ploščic

Montaža naravnih ploščic

Obstajata dve vrsti naravnih ploščic: keramika - pečena glina, ta streha je bila uporabljena v antiki, in njen analog je izumil v sodobnem času - cementna peska, sestavljena iz peska in cementa, je narejena s pospešeno tehnologijo.

Video materiali o strešniku in strešniku. Navodila za montažo ploščice Braas. Ta video navodila podrobno opisujejo vse korake za namestitev keramične ploščice Braas.

Delo s trakom Vaca. Alternativni načini povezovanja cevi in ​​sten. Sosednja stena v ločenih kosih Wacaflexa. Vsebina: namestitev varnostnih elementov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty