sobota, 24 marca 2018

Hiše obložene profil stanja fotografije

  Hiše obložene profil stanja fotografije

Decking za stenske obloge

Profilirana jeklena pločevina je visokokakovosten univerzalni gradbeni material, ki se uporablja pri različnih gradbenih delih.
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Katero stavbo moram izbrati za hišo?

Decking je na voljo v precej širokem razponu, zato je pomembno razumeti označevanje materiala, da bi vedeli, katero vrsto je treba izbrati.

Izbira soočenega materiala

Okrasitev fasade s pomočjo profilirane pločevine je precej privlačen in zanesljiv način pokrivanja, ki učinkovito ščiti stavbo pred prekomerno vlago, neugodnimi vremenskimi razmerami, mehanskimi učinki. Hkrati na začetku dela je treba jasno opredeliti, kakšno fasado bo treba narediti.
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Splošne informacije o profiliranju

Profilna tla je kovinski jekleni pocinkani gradbeni material, ki se uporablja na skoraj vseh področjih industrije in gospodinjstva. Uporablja se za:
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Izbira folij za izdelavo trimov

Pri izbiri gradiva za hišno obrezovanje morate najprej razumeti definicije in označevanje profiliranih listov. Različne vrste profilov geometrije profilov profila, ki določa širino in višino vgradnje pločevine. Pogosto v delu uporablja tako profile blagovnih znamk kot C8, C21, C44, kjer črka "C" označuje vrsto stenskih listov.

Izbira folije za hišo

Da bi pravilno razumeli proces pokrivanja stavbe, je najprej treba razumeti definicije in označevanje gradiva. Na primer, črka "C" označuje vrsto stenske obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty