niedziela, 18 marca 2018

Vgradnja toge strehe

  Vgradnja toge strehe

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Vgradnja toge strehe

Pred montažo

Upoštevajte, kako namestiti togo streho na primer prevleke pocinkanega jekla. Pred začetkom namestitve je potrebno opraviti pripravljalno fazo in dokončati vsa montažna dela v skladu s SNiP 3.03.01.-87 "Nosilne in zapiralne konstrukcije":
  Vgradnja toge strehe

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.
  Vgradnja toge strehe

Vgradnja cene strehe na m2

Zdaj želim pojasniti vprašanje cene namestitve strehe. Na vrhu so navedene vrste namestitvenih del. Zdaj podajam podrobnejši opis cen za določene vrste gradbenih in inštalacijskih del. Cena označuje ime gradbenih in inštalacijskih del in njihovo strošek (v rubljih na enoto merjenja):
  Vgradnja toge strehe

Ima trdo streho

Trda strešna kritina, ki je v bistvu predstavljena z različnimi pocinkanimi kovinskimi prevlekami, ima številne lastnosti, zaradi česar je nekoč zmagal na trgu gradbenih materialov. Naj poudarimo glavne prednosti toge strehe:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty