niedziela, 18 marca 2018

Gradnja sanatorija

  Gradnja sanatorija

Gradnja sanatorija "Seregovo" in oživitev samostana Kyltovsky bo še naprej pod nadzorom družbenih aktivistov

Komisija za socialne zadeve Komi OP je opredelila glavne dejavnosti v novi sestavi
  Gradnja sanatorija

Geološke raziskave za izgradnjo sanatorija v regiji Tula

Izvedeni so bili inženirsko-geološki pregledi za razvoj gradbenega projekta sanatorijskega zdravilišča Zaokskaya v regiji Tula. Izvedli so geološke inženirske raziskave za razvoj gradbenega projekta sanatorijskega zdravilišča Zaokskaya v Tulski regiji.
  Gradnja sanatorija

Izbira mesta za namestitev sanatorija (penzion)

Pri izbiri kraja za namestitev sanatorija (penzion) je treba posvetiti pozornost ne samo razpoložljivosti naravnih in drugih virov, temveč tudi, ali gre za območje.
  Gradnja sanatorija

Skromno in ažurno

Že v začetku dvajsetega stoletja so Sokolniki nastali kot območje, v katerem so koncentrirane zdravstvene ustanove. Najprej je bila povezana s čudovito naravo, gostimi gozdovi, ki so se v bližini reke Yauza. Okrepljenci, zlasti bolniki s tuberkulozo, potrebujejo čisto in svež zrak. Menili so, da se tuberkuloza, tudi kost, zdravi z zrakom. Zato so mestne oblasti izbrale mirno mesto za izgradnjo sanatorija, daleč od mestnega hrupa in radovednih oči, v katerem so lahko otroci brez težav hodili in mirno živeli brez vrveža mesta, med seboj.

Povratne informacije in komentarji.

Oglejte si druge komentarje in komentarje za ta naložbeni projekt.

Odgovori so vidni samo pooblaščenim uporabnikom. Prijavite se ali registrirajte za ogled odgovorov.
  Gradnja sanatorija

Ali bo rezervna avtocesta?

Ideja o taki avtocesti je: po ulici Greig, mimo tovarne za klobase proti zahodni kotlovnici in čez aluvialno območje (kjer se bo gradil center za usposabljanje mornarice) prav na obvoznici. Toda, da bi začeli delati na projektu načrtovalca ceste, je treba prenesti aluvio iz vodnega sklada v naselje. Z vztrajnim in trdim delom to lahko predvideva leto in pol. Ampak to je samo ideja. Kmalu bo prišla intenzivna gradnja v 18. četrtletju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty