piątek, 23 marca 2018

Montaža fasadnih panelov video

  Montaža fasadnih panelov video

Tehnologija vgradnje sprednjih plošč

V prvi fazi dela se prepričajte, da zaprite vse mikroskopske in površinske napake ter se znebite plesni in glivic. Namestite leseni ali kovinski okvir (zaboj) okoli oboda stavbe. Zahvaljujoč okvirju površina ni treba dodatno poravnati.
  Montaža fasadnih panelov video

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.
  Montaža fasadnih panelov video

Z uporabo dekorativnih ploščic

Za hitro in zanesljivo je značilna zaključna gradnja s tiru z uporabo dekorativnih ploščic. Pri uporabi te metode so sosednji listi čvrsto pritrjeni zaradi posebnih žlebov. Šiv ostane skrit.
  Montaža fasadnih panelov video

Postopek namestitve talne obloge in dekorativnega sistema

Z izjemo nekaterih funkcij, povezanih z dekorativnim sistemom GL, se namestitev panelov I-FASAD ne razlikuje od vgradnje običajne osnove in vinilne strani. Najprej so pritrjeni glavni dodatni elementi, nato pa le navadni paneli.
  Montaža fasadnih panelov video

Zakaj potrebujemo strokovnjake?

Načrtovali smo članek o tem, kako lepo sestavljamo tiru in prednje plošče. In začeli pisati ta gradiva (edinstvena komercialna ponudba - to je tisto, kar se imenuje trženje), smo razmišljali: kaj nas razlikuje od drugih? Odločili smo se za ogled videa o namestitvi sprednjih plošč na "YouTube". In kaj smo videli? Videli smo osnovno neznanje tehnologije, kršitev postopka namestitve in številne druge napake.
  Montaža fasadnih panelov video

Pokrivanje talne obloge

Po ogledu videoposnetka se boste seznanili z zanimivim projektom pokrivanja velike hiše s kletnim straniščem. Gospodar, ki prvič dela s tovrstno stranjo, je z veseljem delil svoje delovne izkušnje, pri tem pa opozarja na prednosti in slabosti izbranega gradiva. Bodite pozorni na pritrditev letve za stransko ploščo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty