piątek, 23 marca 2018

Demontaža mehke strehe

  Demontaža mehke strehe

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Demontaža mehke strehe

Zakaj razstaviti rolo streho

Upravljalne organizacije združenja lastnikov stanovanj, stanovanjskih in komunalnih storitev ter druge. Obstajajo določena pravila za izvedbo strešnih del, ki so razdeljena na sedanjo, delno in obnovo strehe z mehko prevleko. In samo pri predvidenih stroških remonta strehe, je določil razstavljanje stare kritine.
  Demontaža mehke strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža mehke strehe

Značilnosti razstavljanja mehke strehe

Za strešna popravila z različnimi metodami in opremo. Najbolj učinkovit je industrijski planinarjenje, ki vam omogoča delo v oddaljenih krajih. Krovniki uporabijo naslednji postopek v postopku razstavljanja.
  Demontaža mehke strehe

Faze dela razstavljanja strehe

Pred začetkom demontaže so potrebna predhodna dela. To je čiščenje vseh anten, cevi in ​​ožičenja, demontaža cevi. Za strešno streho se med popravilom namestijo nosilci. Postopek demontaže se mora začeti z odstranitvijo vseh oken.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty