niedziela, 11 marca 2018

Montaža cene kovinskih stranic

  Montaža cene kovinskih stranic

Zidna izolacija in stransko vgradnja

Naslednji korak je namestitev izolacije, ki je pritrjena z mozniki tipa diska. Izolacija je zaščitena z difuzijskim filmom, ki se nanaša neposredno na izolacijski material ali v razmiku nekaj centimetrov. Naslednja faza je namestitev dodatnih elementov, nato polaganje tesnilnega materiala in končno namestitev kovinskega tlaka samega. Paneli so nameščeni, začenši z vogala hiše. Pritrditev je narejena iz sredine plošč, postopoma se premika na robove. Začetni pas služi kot prva vrstica materialnih obeskov, naslednja pa je že pritrjena z njim.
  Montaža cene kovinskih stranic

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.
  Montaža cene kovinskih stranic

Navodila proizvajalca:

  • Mitten [1. del] [2. del]
  • Docke [download]
  • Nailite [download]
  • FineBer [prenos]
  • Profil Alta [del 1] [del 2]

  Montaža cene kovinskih stranic

Značilnosti in prednosti kovinskih stranic

Glavna značilnost talne obloge pod lesom je njegova oblika, ki posnema steno brloga. Kar se tiče ostalih (razen tehnoloških odtenkov), je struktura tega materiala podobna drugim modelom kovinskih stranic. Kaj je kovinski tiru pod barom?
  Montaža cene kovinskih stranic

Ima novo vrsto tiru

Že dolgo uporabljamo kovino kot končni material. Toda tekstura v obliki hlodovine z ustrezno sliko se je pojavila relativno nedavno. V primerjavi z lesom, kovina ni niti vroča niti hladna. Površina pločevine je pocinkana in to dolgo časa ščiti pred rjo. Postopek staranja kovine je tako počasen, da je zaznaven skozi celoten življenjski cikel.
  Montaža cene kovinskih stranic

Kako pripraviti fasado za vgradnjo straneh

Za začetek natančno preglejte celotno fasado. Odstranite ometane omete in zidove, če obstajajo. Prav tako odstranite vse rastline, rolete, strukture, ki pritrjujejo odtok, vse, kar bi lahko vplivalo na proces iz fasade.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty