czwartek, 15 marca 2018

Fasadni sistemi za zasebne domove

  Fasadni sistemi za zasebne domove

Razpon zaključnih materialov za fasade

V katalogu boste našli zaključne materiale vodilnih domačih in tujih proizvajalcev. Predstavljeni izdelki so skladni z GOST in imajo potrebna potrdila.
  Fasadni sistemi za zasebne domove

Vrste fasadnih konstrukcij

Poleg tega je pri izbiri fasadnega materiala potrebno upoštevati, iz česa zgrajena zgradba, odvisno od načela organizacije fasadne dekoracije. Na primer, za lesene hiše je priporočljivo opremiti prezračevano fasado.
  Fasadni sistemi za zasebne domove

Obloga fasade z ometom

To je eden najstarejših načinov rafiniranja in izolacije fasade. Sodoben omet vam omogoča ustvarjanje teksturnih površin, ki jih lahko pozneje obarvate. Glavni namen ometa - poravnava sten. Danes se za te namene uporabljajo različne mešanice gradbenih materialov: cementno-peskovna malta, mešana mavca ali apnena malta. Zaščita zunanjih sten je precej dolgotrajen proces. Za popoln rezultat morate uporabiti mešanico primerne sestave in lastnosti.
  Fasadni sistemi za zasebne domove

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:

Dejavniki, ki vplivajo na izbiro fasade za zasebno stanovanjsko hišo (koča)

Ko se je razvijalec odločil za vrsto konstrukcije nosilnih sten njegovega prihodnjega doma, bo naslednji korak najverjetneje izbira fasadne rešitve. Od pravilne in informirane izbire bo odvisno ne samo videz strukture, temveč tudi njen končni strošek. Med delovanjem se fasadni deli zunanjih sten nenehno upirajo uničevanju celotnega števila dejavnikov. Dolgoživost celotne hiše, obseg in pogostost vzdrževalnih in popravljalnih del je odvisna neposredno od tega, kako uspešno je končana fasada zdržala. Naj poudarimo najbolj značilne in pomembne značilnosti stanovanjske koče teh učinkov:

Fasade in fasadni materiali

Vrste fasad in fasadnih sistemov za hiše (ventilirano, montirano, leseno, aluminij, okvir). Načini izdelave fasad, montaža, popravilo, oblikovanje, stroški fasadnih sistemov, tehnologije

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty