wtorek, 13 marca 2018

Naklon oken naprave

Naklon oken naprave

Zaželeno je, da se pobočja namestijo naslednji dan po polnjenju reže med steno in okenski blok, ko se pena za montažo razširi in strdi. Izdelujejo dve vrsti pobočij: mavec in montažni plasti.
  Naklon oken naprave

Postopek za pritrditev naklona okna

V vsakem primeru morate odstraniti presežne izolacije. V primeru moderne montaže bo pena. Z okvirjem se razreže z nožem. Ni potrebe, da bi odstranili več, da ne bi kršili izolacijskih lastnosti šiva:
  Naklon oken naprave

Mavčne pobočja

Torej, klasičen način ustvarjanja pobočij je uporaba posebnih zmesi ali ometov. To delo se zelo razlikuje od drugih metod.
  Naklon oken naprave

Načini namestitve naklonov na okna

  1. Mavčne površine okenske odprtine. V tem primeru delo ne bo povzročalo nobenih težav: vsakdo ve, kako pripraviti ometno malto in ga uporabiti na steni. Druga stvar je, da vsi ne znajo ometati, vendar pa, če uporabljate malo dela in skrbnosti, ni težko narediti pobočij na oknih.
  2. Montaža plastičnih pobočij.
  3. Namestitev pobočij mavčnih plošč.

Namestimo mavrična pobočja

  Naklon oken naprave

Mavčna vrata na pobočjih

Geometrija vratnih pobočij je nastavljena še lažje, ker v tem primeru ni treba prenesti nobenih posebnih kotov - moramo dobiti odprtino, katere obrazi so pravokotni na steno, v kateri je izdelana. Pred začetkom dela je pripravljalna faza:
  Naklon oken naprave

Možnost 1: namestite z začetnim profilom

Da bi pobočja plastičnih oken na ta način, morate materialov: plastične plošče ali sendvič plošče, iz umetne mase začetne U-profil Pomnilniki (ali F-profila namesto njih), lesene letvice, gradbena lepila, silikona tesnilnih mas.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty