sobota, 17 marca 2018

Steklo steno pod ozadjem

  Steklo steno pod ozadjem

Značilnosti kitov za različne vrste stenskih zaključkov

Kot pri tapetiranju in ob barvanju sten je glavni namen gnetenja doseči najbolj ravno površino, gladko kot ogledalo. Kljub temu obstaja nekaj razlik v tehnologiji delovne uspešnosti.
  Steklo steno pod ozadjem

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Steklo steno pod ozadjem

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Steklo steno pod ozadjem

Kaj je vključeno v kiti sten pod ozadjem?

Za pridobitev stenske površine, ki je enakomerna in primerna za lepljenje, je dovolj, da ga prebodite 2-krat, to je s kiti, ki jo vstavite v 2 sloja. Dela se izvajajo na naslednji način:
  Steklo steno pod ozadjem

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Steklo steno pod ozadjem

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty