poniedziałek, 12 marca 2018

Krovstvo

  Krovstvo

Prilagodljiva ploščica, kolekcija Köln

Ste kdaj bili v Kölnu pred božičem? Če ne, se prepričajte, da ga obiščete. Zanima nas arhitektura - subtilna in graciozna, stroga in klasična. Tako kot streha kolekcije Deutsche German. Postavite svojo streho s skodlami, Evropa pa bo nekoliko bližja.
  Krovstvo

Značilnosti in prednosti mehke strehe

Glavna prednost tega strešnega materiala je njegova plastičnost, ki omogoča reševanje različnih arhitekturnih problemov. Prednosti skodle morajo dodati še:
  Krovstvo

Kjer se uporabljajo membranske strehe

Mehke strehe te vrste še vedno niso dovolj priljubljene na domačem trgu zaradi visokih stroškov tako materiala kot tudi opreme za njihovo namestitev. Običajno se membrane uporabljajo na ravnih strehah ali z majhnim nagibom.
  Krovstvo

Mehka streha

Ustvarjena je bila pred 100 leti v Ameriki, mehka streha je danes na vrhuncu priljubljenosti, saj je narejena iz sodobnih materialov in najnovejše tehnologije.

Fasadni in strešni materiali v Kazanu

Spletna stran KROVLYA PROFI centra je za tiste, ki iščejo, kam lahko kupite najbolj zanesljivo streho (kovina, jeklo, mehko) in druge materiale za strešne in fasadne materiale v Kazanu. Vaša iskanja so popolna!
  Krovstvo

Zakaj je zložena streha tako priljubljena zdaj?

Zložljiva - vrsta šiva, ki se uporablja za priključitev listov kovinske strešne kritine. Zložena streha - najsodobnejši in trajnejši način za zaščito vašega doma pred negativnim vplivom vseh vremenskih razmer. Zategnjenost, trpežnost, možnost uporabe različnih tehnologij vgradnje, materiala, sodobnega sistema pritrditve, je zagotovljena odsotnost lukenj - značilnosti te vrste strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty