piątek, 16 marca 2018

Kdo plača za popravila v vrtcih

  Kdo plača za popravila v vrtcih

Vse, kar ste želeli vedeti o vrtcih, vendar ni vedel, kje vprašati

TIMER je govoril z vodjo oddelka za izobraževanje Primorske regionalne uprave Svetlane Amelina o vrstah v vrtcih, izsiljevanju staršev in plačah učiteljev.
  Kdo plača za popravila v vrtcih

Kdo naj opravi popravila v razredu? - ugotovili so starši prvostopenjskih učencev 16 šolskih in šolskih vodstvenih delavcev

Novice> 21. julij 2015 - 15:46> Ogledov: 9163 Komentarji: 8
  Kdo plača za popravila v vrtcih

Za koga je ta "tovor" primeren?

Eno stvar je mogoče reči s skoraj 100-odstotnim jamstvom, moški se nikoli ne pridružijo matičnemu odboru! Obstajajo primeri, ki jih "določi znanost", ko moški v resnici storijo veliko, organizirajo in pomagajo, hkrati pa so njihove žene navadno člani matičnega odbora. Izjeme v tej situaciji samo potrjujejo pravilo.

Kako plačati materinstvo v vrtcu?

Na prvi pogled je zelo enostavno plačati vrtec iz porodniškega kapitala. Za to mora imetnik certifikata skleniti dogovor z izobraževalno organizacijo in ga predložiti pokojninskemu skladu.
  Kdo plača za popravila v vrtcih

Nadomestilo za neizpolnjevanje sedežev

Kljub dejstvu, da imajo velike družine prednostno pravico do vpisa otrok v vrtce in so takoj vpisane na seznam preferencialnih prednostnih nalog v občini, obstajajo primeri, ko otrok v otroštvu ni mogoč v otroštvu do treh let zaradi pomanjkanja krajev.
  Kdo plača za popravila v vrtcih

Kaj staršev ne potrebuje

Razredi v disciplinah, vključenih v izobraževalni standard

Od prvega do četrtega razreda so obvezni (in torej brezplačni): ruska in literarna branja (materni jezik in branje, če je potrebno), tuji jezik, matematika in računalništvo, družboslovje in naravoslovje (predmet "Svet okoli"), verske temelje kulture in sekularne etike, umetnost (umetnost, glasba) in tehnologija (delo), telesna vzgoja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty