poniedziałek, 12 marca 2018

Cena strojnega ometa za stroje

  Cena strojnega ometa za stroje

Strojni omet v Sankt Peterburgu

Strojno ometanje sten je proces ometnih površin z ometno postajo, kar zmanjšuje trajanje delovno intenzivnih popravil. Storitev je priljubljena na objektih v St. Petersburgu zaradi visoke hitrosti dela in odlične kakovosti površinskega premaza.
  Cena strojnega ometa za stroje

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Cena strojnega ometa za stroje

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Cena strojnega ometa za stroje

Glavna sestavina je gips

Uporaba mavca ometa stroj - to je, kako pravilno se imenuje ta način zaključevanja sten. Temelji na uporabi posebnih suhih mešanic, katerih ključna sestavina je gips.
  Cena strojnega ometa za stroje

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.
  Cena strojnega ometa za stroje

Stopnice ometov

Poravnava sten in stropov se začne s pripravo površin in čiščenjem iz prahu in umazanije. Za boljše lepljenje malte se zaledni spoji poglobijo za 10 mm. Na gladkih betonskih stenah so zareze s globino 3 mm in dolžino 15 mm. S pomočjo kladiva in zareze na površini 1 m2 ostane približno 250 zarez. Pred samim začetkom ometanja je tla prekrita s plastično folijo. Standardni postopek je naslednji: izravnavanje stropov in nato stene. Zelo pomembno je, da na površini pred nanosom nanašamo plast primera.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty