niedziela, 11 marca 2018

Vrste parkirišč

  Vrste parkirišč

"Visoki stroški stolov za delavce"

V praksi se pogosto izkaže, da je velik del parkirišča prazen zaradi visokih cen. Lastniki stroja raje parkirajo svoja osebna vozila na travnikih in pločnikih, namesto da bi jih postavili na posebej opremljena mesta. Razlog je pretirano strošek podzemnega parkiranja, ki odvrača kupce, zlasti pri projektih nižjih cenovnih segmentov.
  Vrste parkirišč

Parkirna oprema

Vrata, pregrade, valjarne, drogovi in ​​pregrade - brez vsega tega je težko predstavljati sodoben parkirišče. Za opremljanje vsega na visoki ravni, seveda, bo zahteval znatne denarne stroške. Toda s pravilnim pristopom k organizaciji parkiranja se bodo vsi ti stroški zelo hitro odplačevali.
  Vrste parkirišč

Oprema za parkiranje in parkiranje brez katerih ne morete storiti

Vsa potrebna oprema pomeni več naložb sredstev in povečanje obdobja gradnje. Treba je omeniti, da se vložena denarna sredstva lahko povrnejo le v treh ali štirih letih.
  Vrste parkirišč

Kompleksne rešitve za parkirna tla s polimernim premazom

Za dovoze: poliuretanski premaz kremena, napolnjena z gladko teksturo do debeline 1,5 mm. od 620 rubljev / m².
  Vrste parkirišč

Topografska raziskava - kaj je to?

Da bi dobili natančne načrte za območja ali izvirne karte območja, se izvede določen sklop del, ki se imenuje topografska raziskava. Vse pridobljene meritve so v skladu s standardom in so na voljo v obliki splošno sprejetega GOST 22268-76.
  Vrste parkirišč

Pomembnost vprašanja parkiranja

Število avtomobilov vsako leto raste po svetu, tudi v Rusiji. Brezplačno zemljišče, na katerem lahko gradite individualne garaže, manj in manj. Ta problem je še posebej akutna v velikih mestih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty