wtorek, 13 marca 2018

Kiti

  Kiti

Namen kita za delo na prostem

Kiti je posebna mešanica, ki odpravlja različne vrste napak, šive, čipe, majhne in pomembnejše razpoke in hrapavost, da bi ustvarili najbolj ravno površino stene, ki je bila zgrajena z materiali, kot so opeka, beton, pena beton, mavec, kamen in katera koli druga.
  Kiti

Polnjenje ali ometanje: kakšna je razlika

Kdaj naj uporabim plast ometa in kdaj bo potrebna uporaba kita? Nihče ne more takoj razložiti razlike med temi, na prvi pogled podobne vrste dela. Vendar je bistvenega pomena, ker ima nastala površina določene lastnosti.
  Kiti

Kiti

Kakovost barve je odvisna od tega, kako je izdelan kit. Obstaja pravilo: bolj temeljito se kiti opravi, manj časa se porabi za mletje. Sprejemljiva debelina polnilne plasti ni večja od 400-500 mikronov. Površine kovine, ki se gnetijo, se razmastijo in mletijo. Kiti iz poliestra je treba nanesti le na golo jekleno pločevino ali na epoksidni temeljni premaz. Ta kita se ne uporablja za pocinkane kovine, ker se ne drži dobro. Uporaba v tem primeru univerzalni kit bo popravila situacijo.

Pomen izraza

Prenos je zaključna operacija, katere namen je oblikovati gladko in idealno gladko absorpcijsko površino - optimalno podlago za nanos tanko-plastičnih zaključnih premazov (barve, dekorativne teksture). Polnjenje se opravi po zaključku osnovnih zaključnih postopkov (demontaža, postavitev objektov, omet, itd.).
  Kiti

Kiti parket kit:

Najprej je treba reči, da se kit uporablja za prikrivanje majhnih razpok, za izravnavo parketa, za izboljšanje splošnega videza tega talnega obloga. Obstaja tudi praktična funkcija - parket brez vrzeli manj potegne, traja dlje, les na koncih je zaščiten in ne bo gnil, kar je pomembno. Talne obloge izgleda veliko bolje.
  Kiti

Kdaj se uporablja polnjenje razpokov?

Najprej se uporablja kit za izravnavo parketa, za prikrivanje majhnih razpok, za izboljšanje splošnega videza prevleke. Ima tudi praktično funkcijo - parket brez vrzeli in vrzeli se ne bo držal skupaj, ostane boljši na dnu in traja dlje, tudi če pride do vlage. Pojav takega parketa je veliko boljši od parketa z mnogimi razpokami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty