poniedziałek, 12 marca 2018

Fundacija za hišo pene blokov

Kakšno osnovo lahko izberete za bloke iz pene?

Težavi temelji za blok pene, ki vodi do nepotrebnega dela. Poraba velike količine betona in stroški kopanja, opažev, okvirja naprave ni upravičena. Zato so že v fazi izbiranja baze očitne prednosti gradnje betonskih hiš iz pene. Za najbolj primerne so naslednje vrste fundacij:
  Fundacija za hišo pene blokov

Kakšna je najboljša podlaga za hiše pene?

Odgovor na vprašanje: "Katera je najboljša podlaga za blok pene?" Omeniti je mogoče, da bo najboljše tisto, ki bo v posebnih pogojih gradbišča zagotovila potrebno zanesljivost in hkrati ne bo predrago.
  Fundacija za hišo pene blokov

Izračun značilnosti obremenitve baze

Funkcija fundacije je prevzeti obremenitve, ki ustvarjajo strukture strukture, jih distribuirajo in prenesejo na tla. Hiša ščiti pred deformacijami, ki povzročajo nastanek razpok in drugih destruktivnih procesov, ki zmanjšujejo življenjsko dobo stavbe. Zato je pred začetkom dela treba izvesti osnovo za blok pene. Odvisno je od naslednjih glavnih dejavnikov:
  Fundacija za hišo pene blokov

Pile temelj za hišo pene blokov

Če ste izbrali podzemno podlago in je tla na vašem območju primerna za to, potem morate vrtati luknje v tleh pod stenami in koti prihodnje hiše. Pile se polagajo v pripravljenih luknjah in ojačajo z betonom ali pa jih lahko oddajo z ojačitvijo in betonom.
  Fundacija za hišo pene blokov

Katere so osnove za hiše pene?

Zgradbe pene bloki niso zelo velike. Tukaj lahko uporabljate podstavke za plitvo vrvico, TISE. Potrebno je temeljito pristopiti k delu na podlagi temeljne hiše, drugače pa je treba nekaj narediti s razpokami, ki se pojavljajo v končnih konstrukcijah - to ne prispeva k trajnosti stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty