czwartek, 15 marca 2018

Silikatna zidna blokada

  Silikatna zidna blokada

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.

Zidarski zidovi

Začnite postaviti stene iz vogalov hiše. Najprej pojdite v najbolj dvignjen kot, če niste vsi enaki, v vsakem primeru pa se izognite razliki višjih od 5 cm. V prihodnosti se bo zlaganje blokov pritrdilo s posebnim lepilom, pri namestitvi prve vrstice za odpravo nepravilnosti pa uporabite cementno-peščeno apno debelina zmesi približno 20 mm. Gradnja hiše določa razpoložljivost posebnih orodij za gradnjo mešanic. Sesanje mešanice se izvede z lopatico ali lopatico in položi se vogali prve vrstice, ki strogo nadzirajo vodoravno in navpično.
  Silikatna zidna blokada

Zimska gradnja plinskih silikatnih blokov

Zimska gradnja plinskega silikata ni mogoča le: v Moskvi in ​​v drugih večjih mestih se uporablja povsod. Hkrati ni nobenih močnih razlik v tehnologiji poletne gradnje, gradbeniki pa morajo izpolnjevati samo nekatere pogoje.
  Silikatna zidna blokada

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Silikatna zidna blokada

Značilnosti gradnje plinskega silikata

Plinski silikat ima prednosti in slabosti, povezane z njegovimi lastnostmi - porozno strukturo. In zato ima gradnja zidov nekaj razlik. Upoštevati jih je treba, sicer bo v dvomih zanesljivost in obstojnost hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty