wtorek, 13 marca 2018

Na račun katerega je popravilo v vrtcu

  Na račun katerega je popravilo v vrtcu

Geslo obnovitev z "Prijava" ali "E-pošta"

Če želite obnoviti svoje geslo, v polje pod "Prijava" ali "E-pošta" vnesite geslo, ki bo poslano na vaš e-poštni naslov, naveden med registracijo na naši spletni strani.
  Na račun katerega je popravilo v vrtcu

Vrstni red vpisa otrok v vrtec

Zdaj se vloge za namestitev otroka v vrtec sprejemajo neposredno v vrtcu. Praviloma je sprejemni dan povsod v ponedeljek, sprejemni čas pa je od 14.00 do 17.00. Vodja vrtca osebno sprejema starše in od vas potrebuje le 3 dokumente:

Nadomestilo za neizpolnjevanje sedežev

Kljub dejstvu, da imajo velike družine prednostno pravico do vpisa otrok v vrtce in so takoj vpisane na seznam preferencialnih prednostnih nalog v občini, obstajajo primeri, ko otrok v otroštvu ni mogoč v otroštvu do treh let zaradi pomanjkanja krajev.
  Na račun katerega je popravilo v vrtcu

Registracija dokumentacije. Majhno podjetje ali malo skrivnost je odvisno od vas.

Pri odprtju otroškega vrtca v svojih domovih mnogi menedžerji razmišljajo o tem, ali je sploh treba izdajati dokumente, in če je, kateri? Trenutno takšna oblika rekreacije in starševstva kot domači vrtec nima pravne podlage. Pokličete lahko svoje podjetje "Center za otroško varstvo", "Šola za zgodnji razvoj" ali "Otroški center za prosti čas" in delate z registracijo pri davčni službi kot samostojni podjetnik. Nalogo olajša dejstvo, da dejavnosti otroškega varstva niso predmet licenciranja.
  Na račun katerega je popravilo v vrtcu

Kizyaev Igor Leonidovich, maj 19

Pozdravljeni! MRO je treba zapreti - lokalna verska organizacija. Bil sem v vaši pisarni, dal mi je vizitko. Ampak na vaši spletni strani nisem našel informacij o odpravi LRO. Čakam na vaše podatke.
  Na račun katerega je popravilo v vrtcu

Tisti, ki so prebrali to stran, so zanimali tudi:

  • Kostyuk Marina Vasilyevna zdravnik
  • Policijska postaja Lyubertsy okrožje
  • Kako priti iz Marina v Lyuberets
  • Lubkrtsy
  • Dvoposteljni bazen

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty