czwartek, 15 marca 2018

Fiber cementne plošče

  Fiber cementne plošče

Fiber Cement Board Nichiha

Od nami lahko kupite edinstven material za zunanje fasade - fiber cementne plošče Nichiha (Japonska). Paneli se uporabljajo za zunanjo dekoracijo v fasadnih sistemih.

Sestava materiala in značilnosti proizvodnje

Katere plošče so kompozitni material, katerega izdelava uporablja mešanico cementa, celuloze v obliki vlakna, mineralnih in sintetičnih polnil. Treba je opozoriti, da v nekaterih znamkah panelov obstajajo posebni aditivi, na primer kremenov pesek in sljuda, ki se uporabljajo za povečanje moči.

Barve optičnih vlaken cementa

Predstavljamo barve tkanine iz cedralnega (Eternit) vlaknenega tlaka. Zdaj je standardni program dostave v Rusko federacijo predstavljen spodaj s predstavljenimi barvnimi stranicami. Velikost vlaknenih cementnih plošč je 3600 x 190 x 10 mm. Količina v m2 v 1 kosu: 0,684 m2..
  Fiber cementne plošče

Ali obstajajo certifikati za fasadne plošče Nichiha?

  • Novi sanitarno-epidemiološki zaključek;
  • Standardni certifikat požarne varnosti;
  • Tehnični zaključek ROSSTROY je v procesu proizvodnje (tehnološki testi so v teku).
  Fiber cementne plošče

Tehnične značilnosti vlaknatih cementnih plošč za fasado (Latonit, LTM, Minerit)

Fiber cementne plošče so zaščitene pred vplivi okolja s polimernim premazom. Notranja stran plošč dodatno obdelamo s sestavo s parnimi zaščitnimi lastnostmi.
  Fiber cementne plošče

Fiber cementne fasadne plošče

Fiber cementne plošče se najpogosteje uporabljajo posebej za obloge fasade. Hkrati so stavbe lahko tako kamen kot beton ali okvir. Enostavnost vgradnje plošč omogoča, da jih praktično obogati s kakršno koli zgradbo. Paneli so pritrjeni na tradicionalni okvir kovinskega profila, po analogiji z vgradnjo suhih zidov ali stranišč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty