środa, 14 marca 2018

Popravila koče

  Popravila koče

Popravila vikend

Da ne bi dvomili o kakovosti prenove koče, je treba njegovo izvajanje zaupati strokovnjakom. Ta preprosta resnica je znana vsem. Pripravljeni smo to potrditi ne samo v besedah, ampak tudi v dejanju.
  Popravila koče

Popravila vikend

Popravila vikend se izvajajo po odločitvi o obsegu načrtovanega dela. Taka popravila vedno odlikujejo njihova individualnost, vsak lastnik takšne hiše želi uresničiti svojo prvotno idejo.
  Popravila koče

Kakšne vrste dela opravljajo mojstri

Umetniki Yuda vam bodo takoj svetovali o vseh vprašanjih in vam zagotovili popolne informacije o napredku na popravilu ključa na ključ. Strokovnjaki opravljajo naslednje vrste popravil:

Elektrifikacija

Težko je pretiravanje, če rečemo, da je življenjska podpora koče kot celote odvisna od električne energije. Poleg notranjih in zunanjih razsvetljave električar pogosto ponuja bistvene storitve, kot so:

Standardni zaključek

Ta vrsta popravila je kapital, z namestitvijo (zamenjavo) inženirskih omrežij (električnih in vodovodnih), s poravnavo vseh sten, tal in stropov (ozadje, barve, laminat, ploščice itd.). Praviloma se izvaja brez projektnega projekta.
  Popravila koče

Stanovanjski prihranki

Popravila v vsakem novem stanovanju (ni važno, ali gre za hišo ali stanovanje v visokogradnji) se vedno začne z ožičenjem gospodarskih javnih služb: elektrika, vodni sistemi in prezračevanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty