środa, 14 marca 2018

Avtopralnica

  Avtopralnica

Dokumenti za pranje avtomobila se hitro obdelajo

Montažne stavbe pod pranje avtomobila niso kapital, kar vam omogoča, da poenostavite postopek odobritve. Za oblikovanje takšnih struktur potrebuje minimalno količino dovoljenj.
  Avtopralnica

Frame tehnologija za gradnjo avtopralnic

V sodobni gradbeni praksi so nosilne in zapiralne strukture maksimalno poenotene in olajšane. To pomeni, da morajo biti okvir in stene stavbe sestavljeni iz sklopa posebnih delov, od katerih je vsak skladen z montažnim in funkcionalnim standardom. Vse strukture in strukture se lahko sestavijo iz takega sklopa - ta rešitev zmanjša čas in stroške gradnje.
  Avtopralnica

Samopostrežna avtopralnica kot podjetje

Ob upoštevanju skladnosti z osnovnimi zahtevami za lokacijo, tehnično komponento itd., Je obdobje izplačila pomivanja 1-1,5 let, dobičkonosnost - ROM več kot 83%.

Storitve in dokumenti, vključeni v gradnjo avtopralnice

    Ko pridobite dovoljenje za izgradnjo avtopralnice, morate opraviti državni izpit. Vključuje naslednje storitve:
  1. Organi državnega nadzora na področju sanitarne in epidemiološke blaginje državljanov;
  2. Organi državnega nadzora na področju ekologije;
  3. Organi državnega nadzora na področju požarne varnosti;
  4. Organi državnega nadzora na področju varčevanja z energijo in zaščite delovne sile.
Poleg strokovnega znanja boste prejeli tudi dovoljenje, ki bo izdalo Urad za urbani razvoj in arhitekturo ter dovoljenje, ki ga izda Urad za inženirske storitve.

Oblikovanje faz avtomobilskih pranjev

Začetna faza gradnje avtopralnic je osnutek osnutka. Osnutek projekta vključuje koncept avtopralnice, tehnične komponente, oceno opreme in vse možne stroške.

Konstruktivne rešitve za izgradnjo avtopralnic

Pri gradnji avtopralnice se investitor pogosto omejuje samo na meje svoje ploskve, kar ni najboljši pristop, saj lahko delate zase in okolice. Za kapitalsko zgradbo je dejansko izdano gradbeno dovoljenje, skoraj pa boste gotovo dobili tudi sosednja območja dostopa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty