czwartek, 15 marca 2018

Demontaža sovjetskega stranišča

  Demontaža sovjetskega stranišča

Pripravljalna dela, preden odstranite stranišče

Odstranitev stranišča in pritrditev začasne sanitarne opreme ni tako težka, kot se zdi. Da bi odstranili stranišče, preden ga zamenjate, morate zaloge na naslednjih materialih in orodjih:
  Demontaža sovjetskega stranišča

Izbira novega WC-ja ↑

Seveda, morate začeti z nakupom novega WC-ja. Pomembno je razmisliti o lokaciji izpusta in pritrdilnih elementov. Sodobna klasifikacija straniščne školjke ima 3 predmete:
  Demontaža sovjetskega stranišča

Domov> Inženirske komunikacije> Kako odstraniti staro stranišče

Kako odstraniti staro stranišče

Odstranjevanje ali odstranjevanje stranišča se proizvaja šele po nakupu nove vodovodne instalacije. V večini primerov je WC spremenjen zaradi dveh glavnih razlogov: bodisi moralno zastarel ali ne.
  Demontaža sovjetskega stranišča

Kako razstaviti stranišče

Torej, ste se odločili, da vaš WC ne bo vznemiril. Globoko stene je v estrihu, problem se zamenjuje s cementom v cevi iz litega železa. Za ukrepanje v tem primeru bo težko.
  Demontaža sovjetskega stranišča

Namestitev novega vodovoda

Na tesnilu je nameščen nov stranišče, v vlogo katerega lahko deluje tanek list stare linoleja ali gume. Obroč je nameščen na tem listu s straniščem, svinčnikom ali markerjem, kjer so razporejeni kraji za pritrdilne elemente, nato pa je vse to rezano z ostrim nožem ali škarjami, po katerem je tesnilo za zanesljivost prekrito s tanko plastjo silikonske tesnilne mase in postavljeno na tla. Po vseh manipulacijah lahko začnete vrtati.

Rezervoar za izpiranje naprave

Na prvi pogled je drenažni sistem v stranišču precej preprost - gre za lončeno ali plastično posodo, ki se samodejno napolni z vodo, ki se nato uporablja za izplakovanje odplak.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty