czwartek, 15 marca 2018

Lesena tla v apartmaju

  Lesena tla v apartmaju

Priprava prostora za vgradnjo tal

V starem stanovanju odstranimo stare talne obloge. Če želite to narediti, odstranite podnožje, odstranite nohte. Nato razstavite tla. Če imamo plošče, jih samo odstranimo in dnevnike. Če je tla sestavljena iz tirnice, razstavljamo tla kot konstruktorja in ga premikamo proti tirnici v obratih.
  Lesena tla v apartmaju

Lesena tla naredite sami

Lesena tla so pokazatelj dobrega okusa in blaginje. Če se namestitev strogo drži navodil, bo leseno tla brez desetletja služila brez škripanja, kar bo svojim lastnikom omogočilo estetsko užitek, udobje in toplino.
  Lesena tla v apartmaju

Splošna pravila za izgradnjo lesenega poda

Najbolje je, da vse delo opravite ob koncu ogrevalne sezone. To je posledica vlažnosti zraka in lesa. V tem obdobju je najmanjša možnost, da bodo talne plošče absorbirale preveč vlage. Če še vedno potrebujete leseno dno poleti, je najbolje počakati, da bo vreme ostalo sončno in suho najmanj teden dni.
  Lesena tla v apartmaju

Kako izbrati velikost plošče

Morda se zdi veliko, da je široka plošča idealna možnost za pokrivanje. Tako je, plošče te velikosti videti veliko in zelo lepe, vendar ima ta velikost tudi dokaj resne pomanjkljivosti.
  Lesena tla v apartmaju

Kako lahko naredite leseno tla v stanovanju

Kako zamenjati staro leseno tla v stanovanju? Kako popraviti tla v stanovanju? Pri nameščanju plošče zložene letne plasti v različnih smereh. Zahvaljujoč temu se pridobijo gladka lesena tla, ki se v prihodnosti ne bodo pojavila.
  Lesena tla v apartmaju

Lesne vrste so pomembne?

Lahko rečemo, da to ni samo pomembno, je osnova osnov. Estetika, praktičnost in trajnost talnih oblog je odvisna od pravilne odločitve o tem, katera plošča je bolje uporabiti za tla.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty