wtorek, 13 marca 2018

Skrčenje opeke nove stavbe

  Skrčenje opeke nove stavbe

Lastnosti krčenja doma

Nekateri ljudje svetujejo, da v novi stavbi ne izvajajo dragih popravil za 2-3 leta. Ampak, če še vedno želite narediti svoj dom bolj udobno in opraviti popravila, vam bo naslednje znanje koristno:
  Skrčenje opeke nove stavbe

Kdaj začeti dokončati stanovanje?

Naštete vrste stavb imajo lastna obdobja osnovne in pasivne stabilizacije. Najhitreje krčijo imajo plošče. Po statističnih podatkih se aktivna faza krčenja panelne hiše pojavlja od enega do dveh let. Zaradi narave konstrukcij, pravočasno in delno med delovanjem hiše, so medfaktorske stene pogosto deformirane.
  Skrčenje opeke nove stavbe

Vrste krčenja, njihova vloga pri oblikovanju stavbe in možne posledice

Krčenje hiše ima lahko veliko manifestacij, ki ne vplivajo samo na notranjo dekoracijo, temveč tudi na kršitev splošne celovitosti stavbe in njegove stabilnosti.
  Skrčenje opeke nove stavbe

3: obvezna skladnost s standardi

Obstaja mnenje, da opeka bolje pozimi ohranja toploto in poleti ohladi. To velja, če so izpolnjene vse potrebne konstrukcijske zahteve. Toda pogosto se prihranijo materiali, opeka pa ni dovolj, da bi zagotovili potrebno debelino stene. Okrivite visoko toplotno prevodnost opek. Zato bi morali od razvijalca ugotoviti te značilnosti hiše.
  Skrčenje opeke nove stavbe

Remont novih stavb

Popravila v stanovanjih, ki se nahajajo v novo zgrajenih hišah, ni priporočljiva, ker bo v določenem času hiša nujno krčila. Hitro ali neznanje lahko znatno škoduje hitremu popravilu, saj se lahko tudi pri manjših deformacijah poškoduje in trajno poslabša.
  Skrčenje opeke nove stavbe

Video: nov krčenje stavbe. In pero na postove

Skrčenje je naravni proces, v katerem material, iz katerega je zgrajena hiša, spremeni volumen. Lahko traja do deset let. Seveda je opeka zelo priljubljena med gradbeniki zasebnih hiš, toda ko gre za gradnjo lastne hiše, ne smete pozabiti na to pomembno točko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty