niedziela, 11 marca 2018

Kako izolirati stene v monolitni hiši

  Kako izolirati stene v monolitni hiši

Namestitev na stransko steno z izolacijo

Vgradnja mineralne volne v monolitno steno s stransko stranjo zagotavlja visoko kakovost izolacije izolacije izolacije in namestitev prezračevalne reže med tiru in vlago in vetrovno folijo. Uporaba talne obloge daje zasebni hiši dobro urejen videz, v prihodnosti ne zahteva popravila in niansiranja, zanesljivo ščiti toplotno izolacijo fasade pred možnimi mehanskimi poškodbami.
  Kako izolirati stene v monolitni hiši

Ogrevanje monolitne hiše s toplim ometom

Dekoriranje sten s toplo omet je najbolj poceni in enostaven način za zaščito opeke in blok hiš od zamrzovanja. Če gradite hišo z uporabo monolitne tehnologije, vam bo toplotni omet prihranil denar. Ker bo ta material znatno zmanjšal debelino izolacije. Topla ometa se lahko uspešno uporablja za dodelavo pene ali mineralne volne na fasadi hiše.
  Kako izolirati stene v monolitni hiši

Druga vprašanja o tej temi

  • Prosim za nasvet! Dober dan! Resnično potrebujem nasvete strokovnjakov o naslednji številki. V novem stanovanju so v kopalnici naredili hidroizolacijo z mastjo na osnovi katrana. Z nadzorom mojstrov (ali neizkušenosti?) Je mastika padla v prazno odprtino, v kateri...

    Ogrevanje monolitne hiše

    Podporniki monolitnih tehnologij uporabljajo betonske rešitve z lahkim polnilom za ogrevanje prihodnjih domov. Praviloma gre za polimerne ali keramične granule, les in podobne materiale. Toda največje povpraševanje primestnih razvijalci so celični beton, katerega družina vključuje plinske in pene betonske rešitve. Pena beton se lahko proizvede neposredno na mestu uporabe, na gradbišču, kar je še posebej primerno pri prelivanju opažnih konstrukcij.

    Monolitna konstrukcijska tehnologija

    Gradbena tehnologija

    Obstajata dve vrsti oblikovanja: monolitna pravilna in montažna monolitna zgradba in struktura. V stavbah montažno-monolitni tip kot monolit ustvarja nosilne elemente, zunanji steni pa so izdelani iz opeke ali plošč. Omeniti je treba, da lahko opeka poveča potrošniške lastnosti strukture, vendar pa plošče nimajo takšnega dodatka, saj so na koncu ustvarjeni šivi in ​​drugi problemi, povezani s strukturami velikih vrzeli.
      Kako izolirati stene v monolitni hiši

    Dražje ne pomeni tiho

    Po mnenju Ludmile Teor, vodje prodaje in trženja za skupino SOLO, višji razred gradbenih stanovanj, večja je zahteva po izolaciji zvoka. "Če v razredu udobja zvočna izolacija ni pomembna, v ekonomskem razredu pa se tehnologije za izolacijo hrupa sploh ne uporabljajo, v stanovanjih visoke kakovosti so stene same širše in mineralna volna je tu debelejša, saj so kupci v tem segmentu zelo zainteresirani zvočno odporno vprašanje ", - pojasnjuje strokovnjak.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty